woensdag 28 december 2016

14 Polige stekker

Door middel van een verloopstekker van naar 7-polig kan bijvoorbeeld een aanhanger of fietsendrager met en 7-polige stekker simpel aangesloten worden. VBG Stekker - 14-polig - Zwart binnenwerk.


Het product is aan uw winkelwagentje toegevoegd.

Behuizing in zwart, roo wit en geel. Bij de aanhangwagen komen meerdere soorten stekkers voor voor de verlichting. SecoRüt Beschermkap Uitvoering (algemeen)=Voor 7-polige stekkers.


VBG 14- en polige stekkeraansluitingen.

Adapter met aan ene zijde een 7-polige stekkerdoos met verende klep. Aan de andere zijde een 13-polige stekker. Aanhangwagen adapter,Extra: Verende klep.


Universele verloop-stekkers voor aanhanger, caravan, trailer of fietsendrager. Met deze verloopstekker maak je van je 13-polige stekkerdoos gemakkelijk een. Zoals de titel zegt, weet iemand hoe je die polige stekker van de lampenunit afhaalt?


De bumper was er binnen minuten af, maar na een. Een polige stopcontact op de auto aan te sluiten. Heeft je caravan een andere stekker dan de auto?

Is het waar dat de bekende 7-polige contactdoos van de trekhaak. Op twee na zijn alle contactmogelijkheden benoem de nummers en zijn nog. Trailtopper 13-polige stekker is een stekker voor caravan of aanhanger.


Op het moment dat de aansluitingen van deze beide verschillen, heb je een verloopstekker nodig. Als je auto een 7-polige aansluiting heeft en de fietsendrager. RHC 3GD34A, Handafstandsbediening. Ik kan me herinneren dat een polige voedingstekker ook wel op een polige mobo aansluiting werkte als je hem op een bepaalde manier.


Neem 14-polige stekker Xlos van de basisprint. Schuif binnendeel voorzichtig naar voren het toestel uit. Massa voor datakabels en 15. Geplaatst door: Luc, Datum: 07.


Multicon en Jaeger brengen de 13-polige stekkers op de markt. Origineel is er van Dacia nog.


Hallo Volvisti Hoe krijg ik de draadjes uit de 14-polige stekker zonder stekker of pennetjes te beschadigen? Het is me helaas niet gelukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.