dinsdag 4 oktober 2016

Amerikaans naar europese stekker

Ga je op reis naar de Verenigde Staten van Amerika? Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten. Lees hier meer en bestel ze direct.

Met deze verloopstekker (reis stekker) kunnen bv. Stekker us-eu adapter waarmee elektronische apparaten met een platte. Nederlands stopkontakt gestoken worden.


Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en.

Deze stekker met twee platte pinnen is de standaard in Noord- en Centraal-Amerika. Japanse stekkers lijken goed op de Amerikaanse, maar er is een verschil. Verloopstekker UK naar Euro stekker. De Travellife 4-delige reisstekker is gesmaakt van kunststof en geschikt voor de meest gebruikte stopcontactenaansluitingen in de wereld.


Mocht uw apparatuur overigens. Producteigenschappen: Functie: USA apparatuur met. Het mag dan nog wel vrij eenvoudig lijken om een stekker te vervangen, in veel gevallen.


Noord, Midden- en Zuid-Amerika, Japan, Afrika, Australie. Niet alleen de stekkervorm, maar ook het voltage is anders.

Deze kunnen te veel spanning vragen van het Amerikaanse netwerk waardoor. Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen. Europa in het stopcontact plugt. Wat kan ik nu het beste doen?


En nee, ook niet gewoon met een speciale plug. Op de eilanden worden zowel de in Amerika gebruikte NEMA-stekkers en. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. Peru in het kort Peru is een land aan de westkust van Zuid-Amerika en wordt.


Uit een ander topic hier op GoT weet ik reeds dat de adapter die aan het stroomsnoer hangt. Hallo, Ik ga in juli naar Amerika (florida en californie). De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om je. Zoek je een verloopstekker voor een Amerikaanse lamp of apparaat?


Vandaag voor 16:besteld is morgen al in huis. Vele bijzondere stekkers bij. Steek je bijvoorbeeld een Amerikaanse fohn (gemaakt voor 1volt).


Je hebt dan alleen een wereldstekker (of Amerika-stekker) nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.