maandag 12 september 2016

Japan stekker

Controleer snel of je een reisstekker. Welke stekkers kan je gebruiken in Japan? Heb je een wereldstekker nodig?

Samengesteld door het reismagazine Columbus Travel. Allekabels biedt diverse stekkers voor Japan aan. Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Japan reisstekker online!

Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Deze verhalen horen wij nog regelmatig. Kijk daarom altijd goed of je een reisstekker nodig hebt! Kleur van het product: Zwart.


Het weer in Japan lijkt redelijk op het weer in Nederland met zachte winters. De beste voorbereiding voor een vakantie, reis of bezoek naar Japan! De wereldstekker bestaat uit vier losse stekkers.


Alle praktische informatie over Japan die je nodig hebt voor je vakantie vind je op. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt worden.

Volt netspanning zijn de VS, Japan en de noordelijke landen van Zuid Amerika. Reisstekker voor Japan Reisstekkers Onderweg Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen in huis!


Reuze assortiment en nergens goedkoper! Met deze reisstekker kunnen elektrische apparaten met een geaarde stekker worden aangesloten in landen met een Amerikaans of Japans stopcontact.


Komende week ga ik naar Japan toe en een hoop electronica die ik. LET OP: In sommige landen worden meerdere soorten stekkers. In Reisstekkers en hun mysteries deel ik mijn ervaring met de verschillen in het lichtnetwerk en frequentie tussen Belgiƫ en Japan. Stekkers en stopcontacten in Japan.


Het voltage in Japan is: 100. De volgende type stopcontacten worden gebruikt in. Adapter stekker om Nederlandse geaarde apparaten te gebruiken in oa Amerika, Mexico en Japan. Online besteld is morgen al in huis.


Apparaatsnoer - Cnaar USA stekker. Netsnoer met haakse contra stekker m. TAO is de ware Japan specialist voor een individuele maatwerk reis, rondreis, groepsreis, groepsrondreis, vakantie naar Japan.


Speciale tang om de Japanse stekkers netjes mee te krimpen. Bijvoorbeeld de mannelijke en vrouwelijke bullet stekkertjes, schuifjes en oogjes.


Japanse aanbieders van mobiele telefonie ondersteunen geen GSM, en 2G GSM toestellen kunnen in. Voor Japan heb je een ander soort stekker nodig. Kaart van de wereld gekleurd volgens type stekker.


De netspanning in Japan is over het hele land hetzelfde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.