maandag 12 september 2016

12 Polige stekker

Bij de 13-polige Multicon aansluiting past de 7-polige stekker zonder. Carpoint Verloopstekker Kunststof Van 7-polig Naar 13-polig. Aansluitschema caravanstekker.

Het omgaan met elektriciteit is net als thuis een kwestie van veiligheid. Niet alleen omdat zelfs een 12-voltinstallatie. SecoRüt Beschermkap Uitvoering (algemeen)=Voor 7-polige stekkers.


Stekkers voor en volt in alle soorten en maten.

USB lader met volt contactdoos. Crusader 13-polige Jaeger naar Multicon west adapter. De Jaeger stekker is een 13-polige stekker die niet uitwisselbaar is met de.


Op de WeST-stekkerdoos van Multicon kan naast de 13-polige stekker van. De nieuwe caravans hebben een 13-polige stekker voor aanslui. Multicon en Jaeger brengen de 13-polige stekkers op de markt.


De stroomdraad die op de startaccu is aangesloten levert via de stekkerdoos 12-Volt. Soort aansluiting: 13-polig Jaeger. Meer informatie over dit product.

De robuuste 13-polige kunststof stekker staat voor hoogwaardige kwaliteit en is. FuturumBlog, Het type fietsendrager stekker (of polig bijvoorbeeld) bepaalt of de trekhaakdrager direct op de auto aan te sluiten is of dat. Vandaag bestel uiterlijk morgen. Testapparaat voor knipperlicht Links en Rechts, achterlicht Links en.


Bij aansluiting van de stekker kan het normale schema van de 7-polige uitvoering. De Jaeger is ook een 13-polige stekker en is niet uitwisselbaar met de andere.


In de Multicon-stekkerdoos passen ook de meeste 7-polige stekkers. Plus geschakeld via contactslot. Adapter Kort 13-7-polig 12v Bulk. Spannings -Inverter van Volt naar Volt.


Te gebruiken bij auto,s met Volt en Volt aanhanger verlichting. Onlangs ben ik in het bezit gekomen van een roset leger aanhanger met Nato stekker 24V. Op mijn Laro zit een 7-polige doos 24V.


Met een polige stekker is het wel veel minder werk, en dus goedkoper. Er wordt gezegd dat het bijna niet koelt op 12V. Geschikt om de radio te verbinden met een ISO aansluiting van.


Massa voor contacten – en – 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.