woensdag 24 augustus 2016

Bandenspanning systeem

Het zijn slimme elektronische systemen die de bandenspanning (realtime) in de gaten houden en een signaal aan de bestuurder afgeven zodra er iets mis is. Controlesystemen voor bandenspanning bij Conrad.


Als service en klantvriendelijkheid tellen.

Met het systeem wordt de druk in een band gecontroleerd. Gezien de enorme voordelen die een TPMS biedt wordt dit systeem vanaf. Dat autobanden een correcte bandenspanning moeten hebben is vanzelfsprekend.


Een TPMS systeem zorgt ervoor dat je veilig en bovendien zo voordelig en.

Het is een controlesysteem voor de bandenspanning en de temperatuur in je. Tijdens de Dakar Rally viel het me op dat de trucks zijn voorzien van een systeem waarmee de bandenspanning tijdens het rijden is te. Rijden met een te lage bandenspanning kost brandstof, doet de bandslijtage. TPMS-systeem voor trucks en bussen.


Het is een elektronisch systeem dat de bandenspanning in de gaten houdt en een signaal aan de bestuurder afgeeft zodra de bandenspanning afloopt. Re: Bandenspanning sensoren zomerbanden winterbanden. Ga eerst eens na welk systeem er onder je wagen zit, de dealer weet dit je zo te. Dit geldt voor de nieuwe modellen die.


De juiste bandenspanning is erg belangrijk en zorgt voor een kortere remweg en een betere wegligging!

BANDENSPANNINGSMONITOR SYSTEEM TPMS. Je kan Online Groothandel draadloze bandenspanning,bandenspanning monitor.


De regel is dat voertuigen voorzien moeten zijn van een bandenspanning bewaking systeem. U kunt kiezen uit ingebouwde systemen of een mobiele set. Het zijn elektronische systemen die de bandenspanning in de gaten houden en een signaal aan de.


Het Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) controleert de bandenspanning tijdens het rijden. De ECOCAP (- bar) is zeer geschikt voor personenauto's, bestelwagens, campers, caravans enz. TPMS is een betrouwbaar hulpmiddel voor de bandenspanning. Sinds dit jaar is ons pakket uitgebreid met o. Hierin kan desgewenst de hydraulische compressor worden geïntegreerd.


Ons assortiment TPMS systemen is zeer breed en. Het belang van correcte bandenspanning is vanzelfsprekend. Daarom worden Tyre Pressure Monitoring Systemen (TPMS) tegenwoordig algemeen erkend. Het bandenspanningscontrolesysteem meet de bandenspanning van uw auto en waarschuwt als deze te laag is.


Een te lage bandenspanning is gevaarlijk en kost veel brandstof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.