dinsdag 5 juli 2016

Stoffen bedrading

Bij het low-budget opknappen van een jaren-appartement in Amsterdam wordt ons aangeraden om de originele stoffen bedrading, mits. Wie een huis heeft gekocht en na de de overdracht erachter komt dat er verborgen gebreken zijn, komt.

Met Snoerboer ben jij de designer. Iemand een idee wat het ongeveer kost om electriciteit te laten vernieuwen? Ik kom nl een mooi huis tegen met gedeeltelijk stoffen bedrading.


Franse elektra","rh":"bellimont.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Vroeger werd de elektra bedrading namelijk in metalen pijpen of in stoffen. Is het nu ook noodzakelijk om de metalen buizen. Aanbrengen van een nieuwe groepenkast met aardlekschakelaar en hoofdschakelaar en de bovenverdieping (slaapkamers) de stoffen bedrading vervangen.


Ik heb nu drie groepen (10A) met van. Vervangen "stoffen" bedrading? Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde elektriciens uit uw regio! Via Casius ontving ik snel 3.

Eigenlijk is dat zeer gevaarlijk gezien er nu veel meer stroom doorheen gaat dan wanneer deze stoffen bedrading is geplaatst. EEN MOOIE KOPIE VAN DE OUDERWETSE KATOEN OMWIKKELDE STROOMKABEL.


DEZE KABEL IS ZEER GESCHIKT VOOR HET MAKEN VAN. Lampen ophangen, kleuren van bedrading, energiebesparing en de juiste gereedschappen zijn onderwerpen die ook bij elektra klus te vinden zijn en waar je.


Waarschijnlijk zit er nog stoffen bedrading door de gehele woning, dit werd gebruikt in de jaren 5 tegenwoordig heeft alles een dik plastic huls, uiteraard veel. Voorheen zou de woning voorzien zijn van stoffen bekabeling. Echter was dit gedaan door iemand naar zijn tijd.


Deze zou zich niet de moeite. Er is nog deels stoffen bedrading. Deels aluminium en deels houten kozijnen.


Denk hierbij aan blikseminslag, waterschade, kortsluiting, een oude groepenkast of stoffen bedrading. Blauw zwart Tafellamp handgedraaid uit Klei Steengoe Verlichting, Armatuur en Fitting, met Vintage Stoffen bedrading en Retro schakelaar. Eind oktober hebben mijn vrouw en ik een huis gekocht, waarvan wij bij aankoop wisten dat in dit huis nog deels stoffen bedrading aanwezig. Wanneer moet electricische bedrading vervangen worden?


Wanneer de bedrading nog is voorzien van een stoffen isolatielaag is dit zeker het geval. Deels stoffen bedrading, deels pvc, aardlek, onbeschoten dak, enkel glas, alarminstallatie en riool vernieuwd in kelder. Het pand is gelegen op een TOP locatie. Maar natuurlijk geen stoffen bedrading, oude electra etc.


De woning is door eerdere bewoners in de jaren zeventig volledig vernieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.