dinsdag 4 mei 2021

Wereldreisstekker

Een eenvoudige en veilige aansluiting van uw elektrische apparaten, waar ook ter wereld. Bestel nu online je wereldstekker voor alle landen bij de reisstekker specialist, voor elk stopcontact ter wereld hebben wij de juiste stekkers Voor 22:bestel.


De wereldstekker bestaat uit vier losse stekkers.

Laadt uw elektrische apparaten overal ter wereld op met deze handige wereld reisstekker. Universele stekker voor het veilig aansluiten van uw elektrische apparaten.


Kleine, reisstekker voor het inpluggen van elektrische apparatuur in ruim 1landen. Vind wereldstekker op Marktplaats.

Merk: Skross, Geschikt voor gebruik in: Zie meer informatie, Voor apparaten met type stekker: A, C, G I (2-polig), Voor landen. Kies rechts uw reisbestemming. U kunt ook op het icoontje van de gewenste reisstekker hieronder klikken. Dat probleem is opgelost met een wereldstekker.


Een wereldstekker wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je jouw telefoon, camera, föhn of. Blauwe wereldstekker, handig om bij je te hebben waar ook ter wereld. De Travel Adaptor is geschikt voor bijna elk stopcontact: Amerika, Australië en alle. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op gemiddelde.


De internationale stekker BWA USB in combinatie met de dubbele USB-lader zorgen.

Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt worden, welke stekker past in welk stopcontact. Reisstekker nodig op vakantie?


Ook om apparaten uit het buitenland in Nederland aan te sluiten. Reistransformator voor landen met andere.


De veilige en universele netadapter voor het aansluiten van elektrische apparaten met Nederlandse stekkers op. Alle informatie over een wereldstekker, reisstekker en reisadapter op reis.


Heel wat landen hebben een ander stroomnetwerk dan België. Met deze adapter kun je wereldwijd je elektronische en elektrische toestellen opladen op het. Woordenboek Nederlands Engels: wereldstekker. Uitgebreide vertaling voor wereldstekker (Nederlands) in het Engels.


Inclusief een opbergzakje voor de overige. Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Australië.


Deze informatie is voor reizigers die in. Aanbieding: 4-in-multifunctionele reisstekker met USB nu slechts €195! Relatiegeschenk idee voor bedrijven in de reis branche.


Ultra compacte ALL-IN-ONE wereld reisstekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.