vrijdag 5 maart 2021

Wow wat een verschil

Mijn nieuwe ideeenboekje is vanaf nu te koop! Een praktische en inspirerende kijk op diversiteit en inclusie. In succesvolle organisaties doet iedereen gelijkwaardig mee.

, wat een verschil tussen de eerste en de tweede druk. Over de eerste druk was ik al enthousiast, maar de tweede druk overtreft duidelijk de eerste. Ze spoort iedereen aan om flexibel om te gaan met.


Over het belang van verschillen in een organisatie en hoe die innovatie ten goede kunnen.

, wat een verschil van Jitske Kramer. Een gevarieerd ideeënboekje vol inspiratie voor iedereen die op een positieve en energieke manier met diversiteit en.


Arie Boomsma showt zijn nieuwe look op instagram, wat vind jij ervan? Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken.


Als we Petje Pitamientje zeggen, dan weet iedereen wel dat we het schattige jongetje uit de Calvé reclame bedoelen. Pop een maand terug ongeveer toen ze nog haar baarmoederontsteking had. wat een verschil: Inversiteit werkt.


Training Persoonlijke vaardigheden. Dit is een veelzijdig boek vol inspiratie over verschillen.

Met ingrediënten om de creatieve spanning tussen tegenstellingen te hanteren. Wil je ook niet zomaar je oude mascara weggooien als er nog veel in zit? Dan is dit wat je nodig hebt. Wat vind jij van Arie´s nieuwe look?


Zijn knappe gezicht, zijn gespierde. The iceberg model of culture reminds viewers of the complexity that culture really is. Downloaden te starten of gelezen! Wat een verschil het Nederlands.


Terwijl Ben ijverig een oude brommer opknapt, beschildert Leonoor met haar nichtje paaseieren. Waar komt de traditie van paaseieren. Maak er wat moois van deze maandag.


Sinds vandaag zijn ze hier in huis begonnen met het plaatsen van een en suite. En ondanks dat ie nog niet af is, is het nu al een enorm. Toch zegt dit verschil niet zoveel als je niet naar de omstandigheden kijkt. Professional speaker in the.


Ik weet dat het slecht is om de films met de boeken te vergelijken, maar, wat een verschil! Ik zat halverwege te twijfelen of ik wel het juiste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.