woensdag 24 maart 2021

Weerstand 4k7

Wordt vaak gebruikt als pull-up-weerstand bij I2C-projecten (met of zonder Arduino). Klik afbeelding voor galerij. OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw elektronica onderdelen.

W, metaalfilm weerstan koolstof weerstand. Kleurcode weerstanden en precisieweerstanden. Verkorte schrijfwijze of notatie van weerstandswaarden. Cijfercode op SMD-weerstanden.

Velleman RC4Kweerstand 1w 4k7. Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar.


De ohm is de elektrische weerstand tussen twee punten van een homogene geleider als bij een constant. In plaats van kΩ staat er dus 4K7. Blader door deze categorie: Watt. Groothandel weerstand 4kuit Chinese weerstand 4kGroothandelaars Repertorium.


Een weerstand is een elektrische component dat dient om de doorgang van. De webshop voor Arduino, Raspberry Pi en electronica projecten!

Draadgewonde weerstand 4K10W 5%. Klanten die dit artikel kochten. Bij de productie van weerstanden moet men voor een aantal vaste standaardwaarden. Je weet dat de vervangingsweerstand voor een serie schakeling de som van de twee weerstanden is, dus 2k2+4kis samen een weerstand.


NC schakelcontact Voorzien van ingebouwde 4kweerstanden. Referentie Leverancier: MA4K7. Meer info op de website van de leverancier. Metaalfilmweerstanden van hoge.


Verwijder de 4Kweerstand op de connector en sluit de sirenelijn aan. Ik vergeet ze steeds, de kleurcodes voor weerstanden.


Daarom heb ik dan ook deze tool gemaakt die de waarde van een weerstand kan bepalen aan de hand. Scantronic weerstanden: 2Ken 4K(1%). Afwijkende weerstandsconfiguraties zijn op afspraak leverbaar.


Bij een mosfet zet je een weerstand tussen gate en source. Hiervoor kan ik toch een weerstand van 4ktussen de 5V en de signaal draad. Weerstandswaarde bij °C Nominaal vermogen: 450mW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.