dinsdag 16 maart 2021

Wc pot maten

Een compleet toilet bestaat uit een toiletpot, ook wel closetpot of wc-pot genoem toiletzitting, een (inbouw) waterreservoir, bedieningspaneel. Wie heeft er ervaring met zogeheten "verkorte" wc potten. Minimale afmetingen van een toilet ?

Zó maak je toch een modern toilet in een zeer kleine wc-ruimte of voormalige kast. Toilet, WC, Reservoir of Urinoir? Wc-pot: in de Westerse wereld doen we zittend onze behoefte.


Vraagje voor de superklussers onder ons - hoe groot moet je wc.

Verkorte toiletpot inclusief toiletzitting. Wandclosetpack Compact Diepspoel Wit. WC-bril met MDF deksel en eenvoudig ontwerp houtkleurig. Sanitair - wc pot afmetingen.


Er zijn voor de normale toiletten standaard maten toiletbrillen. Of wordt je verbouwing wat minder rigoureus en kies je voor een duoblok wc-pot met reservoir?


En heb je al nagedacht over de stijl van jouw toilet? Sorteer op: Standaard Best verkocht Prijs Beoordeling.

Wanneer toiletten niet hangend worden bevestigd is er altijd sprake van een rand tussen pot en vloer, die over het algemeen minder gemakkelijk. Bestel je staande toilet nu bij BadkamerXXL voor een leuke prijs.


Duoblok toiletten of staande toiletten met losse stortbak. De toiletzittingen, of wc-brillen, uit het assortiment van GAMMA komen in uiteenlopende modellen en maten, gemaakt van diverse materialen en uitgevoerd in.


Zet de pot op zijn plaats, zodanig dat de sok in de afvoer van de toiletpot valt. Zaag de valpijp op maat met behulp van een ijzerzaag. Goedkope douchegoot in alle maten!


Met de dubbele spoelknop verbonden aan de stortbak, is deze wc set zeer. Sluit de waterleiding af, trek de wc door en sloop het oude toilet. Teken de buizen langs de achterzijde van de pot af.


Bovenstaande wc pot zit niet meer in ons assortiment, hoewel ze er erg leuk. De bril is wel iets kleiner als dat de wc pot is maar had ik tijdens het opmeten al gezien. Dacht het voor die prijs toch. Het toilet bestaat uit een verhoogde pot en een hooghangend waterreservoir.


Een toiletpot waar een wc stoel overheen moet, moet 700mm uitsteken voor elk. Bij een wandhangend toilet wordt het toilet vrij hangend aan de wand gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.