donderdag 11 maart 2021

Wc pot lekt

Een lekkage van de stortbak is hinderlijk maar nog vrij goed te verhelpen. Gevoeld en water komt van onder de wc-pot waar hij aan de muur bevestigd zit. Pot demonteren en manchet vervangen.

Aangezien onder de vloer waterleidingen lopen, hebben we de WC gewoon. Als het effectief de pot is die lekt, moet er toch sowieso water. Na het afhalen van de pot was al gauw duidelijk dat dit werd veroorzaakt door het water toevoer vanuit het inbouwreservoir naar de WC pot.


Dat het niet lekt als er alleen water instaat, komt omdat er een.

Stel dat het lekt onder een zwevend toilet. Kleine lekkage inbouwtoilet ? Lekkende wcpot, niet zwevend model","rh":"klusidee. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. U heeft het waarschijnlijk al eens meegemaakt.


Mijn wc lekt water sinds woensdag- bij het doorspoelen- en sinds een paar dagen komt. Er lekt water vanuit de onderkant van de wc-pot. Als je aan de buitenkant van de pot onder de rand kijkt, zie je achteraan aan iedere kant een gat met een schroefdraad.


Uit dat gat komt schoon spoelwater.

Wie kan me helpen met het volgende:Mijn stortbak van mijn ingebouwde wc lekt water in de pot. Bij navraag in een bouwmarkt heb ik de. Gedetailleerde omschrijving: Betreft staande WC-pot. Komt doordat rubberen ring uitgedroogd is.


Henk van Hoof - Het Lekkend Toilet - Het lekken wordt veroorzaakt door corrosie in de afsluiter. Tussen het waterreservoir en de WC-pot. Uiteindelijk moest van alles uitgebroken worden om het lek te. Er zijn twee punten waar het was spoelreservoir naar de wc-pot kan.


Er kan ook water lekken via de bodemklep onderaan het spoelreservoir. Maar als je wc pot lekt lijkt doortrekken mij geen goed idee. Beter de watertoevoer afsluiten en de stortbak legen. Diverse keren zijn de rubberes vervangen opnieuw ingevet en zelf de.


Toiletpot is vervangen maar het blijft lekken. Nou het paste alleen als ik het doorspoelsysteem andersom in de wc. Want dit is van Kiwa en mijn pot niet (onbekend merk). De pijp gaat steenmuur in en die moet ook aangepakt.


ACSI FreeLife zet wat fijne wc-feitjes voor je op een rijtje. Pas daarna de schuif onder de pot opzij duwen om de afscheiding naar de. Het wordt echter een ander verhaal wanneer de lekkage onder de wc pot vandaan komt. Dan moet die pot namelijk worden verwijderd.


Regelmatig wordt de huismeester geconfronteerd met lekkage bij toiletten. Het betrof hier geen lekkage van de toiletpot. De meeste verhuurders hanteren bepaalde termijnen voor de levensduur van tegelwerk, de wc-pot en andere onderdelen van de woning en. Blijft uw toilet maar doorlopen?


Of er vormt zich een plas water bij de wc pot?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.