maandag 2 november 2020

Weerstanden set

Deze set bevat de complete Eserie aan weerstanden. De Eserie bevat verschillende waardes. Koolstoffilmweerstanden van hoge kwaliteit.

E3aantal waarden: (van 10E tot 1M)nominaal vermogen. Ons ruime assortiment met allerhande losse electronica onderdelen vind je onder het menu. Dit pakket bevat 8koolstof weerstanden van watt.


Van iedere waarde zijn weerstanden aanwezig.

R, 22R, 47R, 100R, 150R, 200R, 220R, 270R. SET VAN 6WEERSTANDEN (E12-REEKS). Levering binnen uur met acceptgiro. Weerstanden set geschikt voor vele elektronica projecten.


Het goedkoopste filament voor uw 3D-printer! Koop of Verkoop weerstanden op Marktplaats. TV, audio- en videoapparaten, telefoonontvangers en communicatiesystemen. Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar.


Koop weerstanden per set bij electrohobby.

Setje precisie weerstanden om het LCD DVM op diverse bereiken in te stellen. Bestel de Set van 6weerstanden (E12-reeks) bij Smorenberg. Voor 17:besteld morgen in huis!


Set met 6weerstanden ereeks hoeveelheid: 6st. In de set zitten de volgende waardes. De Ankleciser is verkrijgbaar in vier verschillende weerstanden en als set met vier weerstanden in één. Dit progressieve oefensysteem stelt de gebruiker in staat.


Canbus foutmelding na montage van LED lampjes. Deze weerstand set is voor motorfietsen met een 10W knipperlichtsysteem. Dit zorgt ervoor dat LED knipperlichten op een normale snelheid knipperen. Deze basiskit voor beginners is dé perfecte set om kennis te maken met de.


Set regelbare weerstanden 1st. Geleverd zoals op de foto in kunststof box. ARDUINOHOME NL Neem een kijkje in mijn webshop voor meer aanbiedingen! Speciaal voor het ontstoren van.


Alles in de webshop is in eigen voorraad en dezelfde dag verzonden. Lost CAN-Bus errors op bij gebruik van LED verlichting. De volgende lijst weerstanden zijn door ons leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.