maandag 2 november 2020

Waterkoker temperatuur instelbaar

Waterkokers met instelbare temperatuur vind je bij Waterkokerstore. Dan is een waterkoker met instelbare watertemperatuur wat voor jou!


Stel de waterkoker in op bijvoorbeeld 80°C en je drinkt het direct als het uit de waterkoker.

Het meest inspirerende en trendsettende cadeau- en woonwarenhuis op het web! Vandaag bestel morgen in huis. De laatste trend zijn waterkokers met instelbare temperatuur.


Deze functie is bij uitstek geschikt voor het perfecte kopje thee omdat iedere theesoort een.

Schrijf je nu individueel in voor deze workshop! Eigenlijk is het gewoon de beste waterkoker. Deze luxe waterkoker met instelbare temperatuur en warmhoudfunctie is ideaal voor de. Bij een waterkoker is het belangrijk om te letten op de inhoud van de kan.


Voor thee-fijnproevers, soep en pasta. De Proline waterkoker PKC17B heeft een strak zwart design en past gemakkelijk in het interieur van uw. Verschillende temperaturen instelbaar en … meer.


Voor optimale smaak moeten warme dranken op de ideale temperatuur worden bereid: voor groene thee moet het water °C zijn, voor oploskoffie °C en.

Bestel Wilfa WSWK-1B Waterkoker online voor € 100 Robuust geborsteld stalen basis, Scandinavisch design LCD scherm. Zo kun je de temperatuur bijvoorbeeld op ̊C instellen voor groene thee.


Temperatuur instelbaar per 5°C, van 85°C tot 100°C. LCD-scherm voor het aflezen van de temperatuur. Deze Espressions waterkoker van geborsteld RVS heeft hiervoor de perfecte eigenschappen.


Er zijn vijf verschillende temperaturen instelbaar, namelijk 8 8. Stemmige LED-verlichting en gewenste temperatuur instelbaar. Daarnaast beschikt de waterkoker ook nog eens over een warmhoudfunctie zodat je. Bij de variabele waterkoker is de temperatuur instelbaar van 50°C tot 100°C (opties). Voor diverse bereidingen (denk bijvoorbeeld al aan het zetten van thee).


Kleine instelbare waterkoker. Digitaal instelbare temperatuur: Verhit water naar elke temperatuur tussen 25. De Proficook waterkoker straalt door het strakke en robuuste design gelijk al uit dat hij.


De gebruiksvriendelijkheid en de instelbare temperatuur maken deze. De waterkoker is instelbaar op iedere temperatuur tussen de 25C en 100C wat duidelijk is weergegeven op het LED-display boven de knoppen. Graef Waterkoker WK70 instelbaar.


Geeft een indicatie van de temperatuur tijdens het opwarm proces. Instelbaar met de volgende temperaturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.