donderdag 22 oktober 2020

Wandcontactdoos met usb lader

Het multifunctionele 3-in-stopcontact met USB lader ingebouwd is nu voordelig te koop bij 2USB. Maak je van jouw bestaande GIRA Stopcontact een USB Stopcontact!


Onze nieuwste generatie stopcontacten met ingebouwde USB lader van maar liefst.

Een USB Stopcontact is een vaste oplader die je in de muur wegwerkt. Maar net als een gewone USB oplader die je in het stopcontact laat zitten verbruikt een. Heb me eens verdiept in een USB wcd van peha die levert Max 2A, kan dus niet een.


De USB-laders bieden voor alle mobiele telefoons de ideale plaats om op te laden.

De USB-contactdoos met randaarde kan ook achteraf nog worden. Daarmee behoort het zoeken naar USB-laadstations met eigen netvoeding en elektrische kabels tot het. De combinatie van de contactdoos met randaarde en de moderne USB-netvoeding biedt bovendien een uniform design.


Uw telefoon of tablet opladen via het stopcontact? Dat kan met een USB lader wandcontactdoos, bestel eenvoudig en voordelig op Elektrototaalmarkt.


Vervang je ouderwetse wandcontactdoos door een stopcontact met USB. Inbouw stopcontact met usb oplader Creme wit - elektrowit. Voor 22:bestel morgen uw USB stopcontact in huis!


Wandcontactdoos USB 2-voudig inbouw + Busch-Jaeger Reflex SI afdekking Creme.

De oplossing – Busch-Jaeger USB wandcontactdozen. Véééééél te druk om even die oplader in een la of kastje op te bergen. Excuses als “Ik moet hem toch. Met dit inbouwstopcontact met dubbele USB-lader kun je eenvoudig je telefoon en tablet tegelijk opladen.


Geen los rondslingerende adapters meer en nooit. Dit usb stopcontact vervult de behoefte.


Voor het eerst biedt Gira een USB-voeding met twee stekeringangen voor installatie in de 58mm-inbouwdoos – passend bij het schakelaarprogramma. In basis een handige voorziening, voor het laden van de vele apparaten is alleen een USB kabel nodig. Wat opvalt is dat de WCD wat meer naar buiten steekt. Er zijn drie varianten van deze USB-laders beschikbaar.


Met de USB-contactdoos heb je een geniale en eenvoudige combinatie van een wandcontactdoos en. Weg met die losse opladers, deze aanbieding verdien je eenvoudig terug. Wist je dat een oplader in het stopcontact enkele tientjes per jaar aan stroom kan.


Livinglight antraciet wandcontactdoos met randaarde 2P 16A met schroefklemmen en kinderbeveiliging, 2modules. Gira USB-wandcontactdoos (USB-voedingseenheid), inbouw.


Geen gedoe meer met meerdere USB Laders die allemaal in een los stopcontact moeten. Met deze inbouw wandcontactdoos heb je het gemak van 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.