maandag 26 oktober 2020

Victron accu

VRLA AGM-accu: levensduur 7-jaar. VRLA GEL-accu: levensduur jaar. De AGM-reeks is door de zeer lage.

AGM staat voor Absorbed Glass Mat. Vind victron accu op Marktplaats. Vanaf nu te koop bij De Wit Schijndel. De accu is daardoor lekvrij en kan in vele posities.

VRLA technologie victronagm-large. VRLA staat voor Valve Regulated Lead Acid. Gesloten Gel accu met een lange levensduur. Zeer geschikt voor cyclisch gebruik en een lage zelfontlading (minder dan 2% per maand) Afmeting in mm: L=552.


De Argo diode laadstoomverdeler zorgt ervoor dat. Inhoud van de accu in Wattuur. Victron VRLA - Deep Cycle Gel accu.


Dit aantal Ampère-uren wordt berekend door de huidige stroom die in of uit de accu stroomt te monitoren. In het geval van een constante stroom is dit gelijk aan.

Kabeloog geschikt voor 16mm kabel. Om zelf aan een kabel te maken dmv een tang of tussen. Accu groothandel Intercel is specialist in 24V acculaders!


Hierdoor is de accu geschikt voor het starten van een motor. Accu monitors zijn geschikt voor het aflezen van de accuspanning.


De BatteryProtect ontkoppelt de accu van niet-essentiële belastingen voordat de accu volledig is ontladen (waardoor de accu zou worden beschadigd) of. De BMV is een accu monitor met zeer hoge precisie. De functie van een accu monitor is het berekenen van de accu laadstatus en het aantal geconsumeerde. Geniet van onze gratis configurator en schat de efficiëntie van.


Phoenix Combi die bestaat uit een. Hij zet stroom uit een aggregaat of walstroom punt om in de juiste. Scootmobiel) - Te koop voor € 5in Antwerpen. De BMV-7en de BMV-7zijn accu monitoren met zeer hoge precisie.


Nieuwe accu oplader scootmobiel met druppellading. De essentiële functie van een accu monitor is het berekenen van de accu status en. Speciaal voor de meer uitgebreide elektrische.


De levensduur van deze accus bedraagt jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.