maandag 12 oktober 2020

Verloopstekker portugal

Samenvatting Portugal - Nederland. Je hebt geen reisstekker nodig in Portugal, als je in Nederland woont. In Portugal worden de stopcontacten van type F.

Een verloop stekker is in Portugal dus niet nodig. Het is niet nodig een verloopstekker (wereldstekker) mee te nemen. De gezondheidszorg in Portugal is van een goede kwaliteit.


Portugal is met de meeste dingen te vergelijken met Nederlan met een paar uitzonderingen.

Zo zijn met name de veel in Europa gebruikte types C (ongeaard), E (geaard - o.a. Frankrijk en Belgiƫ) en F (o.a. Nederlan Portugal, Spanje) beperkt.


Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Uitgebreide informatie over Elektriciteit in Portugal.


Praktische informatie over Portugal, tijdsverschil, kwaliteit kraanwater, pinnen, paspoort. Het voltage is in Portugal 2volt, er is geen verloopstekker nodig. Qatar (Katar), 2V, Hz, G. Landenlijst met informatie over wereldstekkers (verloopstekkers) in Europa. Roemeniƫ, nee, 2V, Hz.


Deze verloopstekker adapter kan dienen om stekkers uit vreemde landen aan te.

Norway, Polan Portugal, Romania, Russia, Samoa, Saudi Arabia, Senegal. Met deze verloopstekker (reis stekker) kunnen bv.


Vind de beste zonvakantie naar Portugal bij de grootste online Vakantiewinkel van Nederland: D-reizen. Ontdek onze prijzen en service! Een paspoort of identiteitskaart is voldoende om je Portugal vakantie te beginnen. Tijd Het is in Portugal een uur vroeger dan in Amsterdam.


Rondreis Portugal (Per touringcar) - dagen ligt in de het mooie Rondreis. Portugal en Spanje bieden prachtig natuurschoon en een rijke cultuur. In het pittoreske Turcifal proef je het echte portugal.


Er zijn mogelijkheden in overvloed in het karakteristieke Portugal. Verloopstekker trekhaakaansl. Stopcontacten hebben twee ronde gaten en kunnen geaard of. Allekabels biedt diverse stekkers voor Frankijk aan.


Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Frankrijk verloopstekker online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.