maandag 12 oktober 2020

Verlengsnoer zonder randaarde

Verlengsnoer zonder randaarde. Voorzien van meter snoer 2x5mm. Vind verlengsnoeren van verschillende types en lengtes en stekkerdozen met meerdere.

Geschikt voor gebruik binnenshuis. Ik heb een verlengsnoer bij de gamma gekocht voor werk buiten. Maar tot mijn verbazing zie ik dat eer helemaal geen randaarde in zit.


In het contact dient randaarde aanwezig te zijn zodat de aarddraad bij een stopcontact geheel aaneengesloten loopt tot aan de aarde.

Geïsoleerde apparaten zonder randaarde hebben geen last van een randaarde stopcontact andersom levert wel een risico op voor de. Powercube USB Stekkerdoos zonder schakelaar 4-voudig Randaarde stekker Wit, Grijs. Om die reden loopt er een dikke (3x5mm) verlengkabel vanaf een.


Een compu kan gewoon op een stopcontact zonder randaarde. Maak hier uw keuze uit het Stekkerdoos Zonder kabel aanbod van. Zojuist heb ik een verlengsnoer voor op de camping gemaakt, deze heb ik aangesloten op een stopcontact zonder randaarde, als ik met de. Artikel, Afmeting, Naam, Type, Kleur, Materiaal, EAN Code, BE.


Als je geen randaarde hebt, overweeg dan om een aarde draad bij te. Wasmachine aangesloten op een wandcontactdoos zonder randaarde.

Tafelcontactdozen - verdeelstekkers rechtstreeks van de groothandel tegen lage prijzen. Is die randaarde aansluiting ook noodzakelijk voor de goede werking van de beveiliging? En kan het kwaad om zonder randaarde te werken?


De online webwinkel met alles op het gebied van Elektromateriaal en Elektrotechnische artikelen. Online bestellen van betaalbare Elektro. Belangrijke oorzaak is de verlengsnoer. Soms kan het verlengsnoer in een tafelcontactdoos worden opgerol men spreekt dan van een haspel.


Besselink BV, dé online elektro groothandel van Nederland. Deze webwinkel is ontwikkeld door Invens BV. Zoek je een goedkope stekkerdoos zonder randaarde? Vandaag besteld is morgen in huis.


Een randaarde stekkerdoos is zinloos als hij niet is aangesloten op een. Schuko stekkers dit wel heeft. Maak je eigen verlengsnoer voor bijvoorbeeld een lamp.


Zoals Yiouka al aangeeft heeft het te maken met de randaarde. Dubbel geïsoleerde apparaten hebben een stekker zonder extra draad maar wel met.


Ik had begrepen dat dvs via randaarde werkt, maar hoe kan dit dan? Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! GEEN (oranje) verlengsnoeren zonder randaarde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.