woensdag 16 september 2020

Weerstand 10k

Klik afbeelding voor galerij. OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw elektronica onderdelen. Een weerstand vermindert de stroomsterkte.

De waarde geef je aan in ohm. De weerstandswaarde wordt aangegeven met gekleurde. Alle weerstanden met een waarde van 10k tot en met 91k-ohm hebben als derde ring (de vermenigvuldigingsfactor) de kleur oranje.


W, metaalfilm weerstan koolstof weerstand.

Vaak gebruikt als sensorweerstand waarbij de 10K-weerstand samen met een sensor (bijv. een LDR of NTC) een spanningsdeler vormt. Bij bestelling boven de euro geen verzendkosten.


Waarde: 10K ohm Tolerantie: +-1% Spanning max: 250V Maximum overload spanning: 500V. Dit component heeft een elektrische weerstand van 10kΩ en is toepasbaar op diverse plekken in uw 3D-printer. Levering binnen uur met acceptgiro. Meer info op de website van Velleman.


Koolstoffilmweerstanden van. Leverbaar in de waardes : 100R 250R 500R 1K 2K5K 10K 25K 50K 100K 250K 500K 1M 2M5. Online winkelen voor voordelige.

Het is een voorwerp dat dient om de doorgang van elektrische. Een 9-pins weerstand array van 10K. K OHM Trimpot Trimmer Pot variabele weerstand. Dit is een NTC (Negatief Temperatuur Coefficient) weerstand met een nominale (graden C) weerdstand van 10k.


Ga automatisch naar de volgende band na een muisklik. In de volgende oefening sluiten we een licht gevoelige weerstand (LDR) aan om, wanneer het. Ook de LDR en 10k ohm weerstand behoren tot de inhoud.


Voor temperatuurcompensatie, -meting en -regeling. Kenmerkenmateriaal: bedekt met een laag epoxySpecificaties. Een gesloten elektrische kring met een bron zonder enige. NTC Thermistor weerstand 10KOhm, voor temperatuur metingen, EPCOS, uitgevoerd met teflon geisoleerde aansluitdraden (verzilverd nickeldraad).


W-110K potentiometer weerstand. RM010k Ohm carbon film horizontale trimpot weerstand. Weerstandswaarde bij °C Nominaal vermogen: 450mW.


Bij de SRC is dit een traploze weerstand en bij de SRis dit een weerstand in 5. De standaard weerstandwaarde is 10K Ohm, maar op bestelling zijn andere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.