woensdag 5 augustus 2020

Tijdschakelaar met schemerschakelaar

Klemko Lightguard opbouw schemerschakelaar, grijs. Schemerschakelaar, schakelt in zodra de duisternis valt (duisternis is instelbaar).


Ik ben al een tijdje op zoek naar een schemerschakelaar met een ingebouwde tijdklok.

Ik weet dat er met een ingebouwde tijdschakelaar zijn. Tijdschakelaar voor binnen, electronisch, weekklok met uitgebreide functies. Schakel, wanneer verlichting in de nachtelijke uren niet nodig is, buitenverlichting met een schemerschakelaar of een tijdschakelaar.


Automatisch inschakelen van de buitenverlichting bij invallende duisternis.

Slimme schemerschakelaar voor buiten, die speciaal is ontworpen om je kerstverlichting buiten automatisch in te schakelen wanneer het donker wordt en weer. Met de schakelklok worden de tijdsinstellingen voor de schemerschakelaar. Een schemerschakelaar is te herkennen aan de kleine behuizing (vaak een grijze plastic kast) aan de gevel met daarin een lichtsensor. Dit is vaak heel handig omdat in sommige ruimtes.


Energie besparen door tijdklok. Hartstikke handig: dat is een schemerschakelaar met tijdklok. De schakelaar schakelt automatisch de lamp aan. De schemerschakelklok is een combinatie van.


De XT-35M-DCLis een schemerschakelaar en tijdschakelaar in een met een externe licht sensor.

Een digitale of 24uurs klok en dag of week programma. De tijdschakelklok is een zinvolle aanvulling op de schemerschakelaar. Er gaat veel energie verloren, doordat verlichting onnodig blijft branden. Met deze schemerschakelaar met zender gestuurde tijdklok is dat voorgoed voorbij.


Volgens mij moet dat kunnen met een combinatie van een tijdschakelaar en een schemerschakelaar. Je laat de buitenlamp zoals nu op de. Voor vaste tijden volstaat een mechanische tijdschakelaar.


Soort sensor, Lichtsensor ingebouwd. Bij het in gebruik nemen moet men de tijdschakelklok eerst. Ikzelf heb een schemerschakelaar bij het schuurtje, maar nog een extra tijdschakelaar in huis. Nadeel van tijdschakelaars is dat de klok vaak versteld moet worden.


Het apparaat staat dan nooit meer onnodig. Compatible met diverse KlikAanKlikUit ontvangers. Belangrijkste kenmerken: Kan overal binnen- en buitenshuis worden geplaatst.


Is weliswaar gloednieuw, maar waarschijnlijk al. Als je ook een nul nodig hebt voor die tijdschakelklok zul je er een extra. Maar een schemerschakelaar, dat moet toch aan de buitenkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.