vrijdag 7 augustus 2020

Tece bedieningsplaat

Ontdek de verschillende series. Luxe en design bedieningsplaten. De inworpschacht voor reinigingstabletten – voor meer hygiëne en frisheid in de wc.

Voor achteraf plaatsen voor alle spoelkasten en bedieningsplaten. Snelle levering, goede service! Koop of Verkoop tece op Marktplaats.


Dornbracht Afdekplaat voor inbouwreservoir van de firma TeCe Platina Mat.

KLUDI AMPHORA WC bedieningsplaat. Slechts handeling kosten. Koop tece bedieningsplaat ambia glans chroom voordelig bij de online bouwmarkt van Zeeland. TECE Loop duwplaat duo wit glas.


Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. TeCe Base bedieningsplaat duo chroom. Beschikbaarheid: Op voorraad. TECEambia wc-bedieningsplaat wit voor duospoeltechniek.


TECElux Bedieningsplaat + inbouwreservoir.

TECEsquare Glazen bedieningsplaat dual flush. Kies het bedieningsplaat voor uw individuele badkamerontwerp. U kunt bij deze serie ook kiezen uit zijdewit. Tece bedieningsplaat ambia wit.


Bijzonder is de wijze van spoelen. GROHE heeft een naar links scharnierende bedieningsplaat en een “glijbaan” waar het wc blokje overheen schuift en zo in het opvangbakje valt. Op de nieuwe website van TECE, fabrikant van o. De Geberit AquaClean Sela douchewc oogt als een normaal toilet, maar biedt toch ongekende frisheid en luxe middels de geïntegreerde douchefunctie.


Voor meer frisheid en hygiëne kan de bedieningsplaat optioneel worden voorzien van. Baden in weelde in de mooiste badkamers met Tece. Ik heb een Geberit hang WC die blijft lopen. Wil wel eens bekijken wat er fout gaat.


U heeft al een douchewc vanaf. Uw specialist voor intelligente.


Geberit bedieningsplaten zijn de perfect ontworpen interface tussen gebruiker en spoelreservoir en bieden een grote diversiteit aan design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.