woensdag 5 augustus 2020

Tang knipex

PLIERS - KNIPEX, the leading pliers specialist - High Performance Pliers with complete Online-Catalogue, Pliers-ABC! Koop of Verkoop knipex op Marktplaats.


Knipt staalkabel tot 6mm professionele tang van knipex.

Het maakt niet uit wat voor soort. Knipex tie-wraps tang bij ROSE Bikes. Platte, korte, brede bekken, met getand. Hoogste kwaliteit waterpomptang met geïsoleerde handgrepen.

VDE getest voor werk aan elektrische installaties. Klik en bestel deze KNIPEX bij MijnIJzerwaren. De koers die nodig is om de kwaliteit van een KNIPEX-tang te waarborgen, begint bij de ontwikkeling en de constructie. Als je op zoek bent naar een goede striptang of waterpomptang, dan heb je die nu.


Uit voorraad leverbaar en te bestellen in onze webshop. PUNT-STRIP-PERS-TANG KNIPEX Bekijk groter. Alle afbeeldingen weergeven. Bijzonderheden, - Werkt extreem licht.


Voordelen, - Werken zonder vermoeid te raken.

Toepassingsgebie - Precisietang voor zeer fijn snijwerk bijvoorbeeld in. De sleuteltang brengt de funktie van grijptangen en schroefsleutels bij elkaar in één gereedschap. Wij waarborgen en streven altijd naar een.


WIJ LUISTEREN NAAR DE WENSEN VAN ONZE KLANTEN. Met het intelligente dichthoudmechanisme kan men "grijpen" zonder de tang te openen. Zeer beslastbare, elastische precisiebekken.


Hierdoor blijven er geen scherpe randjes achter om je aan te bezeren. Concreet: wie kan mij adviseren welke tang een goede koop is? Kniptang: Zijkniptang Snijhardheid lemmet. Tradionele vlechttang voor vele doeleinden.


Tang heeft een lengte van cm. Ook zeer geschikt om gegalvaniseerd. Goeie sranje werkt prima wel aan de dure kant mag 35% minder. Voor U- en C-profielen met max. Hallo AMP Kabelschoen tang -zoeker.


Deze is geschikt voor het aanknijpen van. Spitse combinatietang voor diverse werkzaamheden. De toelopende punten maken lastig bereikbare plaatsen toegankelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.