maandag 13 juli 2020

Victron omvormer 24v

Spanning van 12v of 24v DC wordt perfect omgezet naar 230v of 120v. Elke zuivere sinus omvormer heeft een hoog piekvermogen en voorziet elke belasting.


Check onze website, wij leveren het gehele victron.

Victron Energy omvormer 24V 500Watt VE direct. Accu groothandel Intercel is specialist in DC AC omvormers! De Phoenix omvormers zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen.


NL) Hij vormt Volt gelijkspanning om naar 2Volt.

Hij zet stroom uit een aggregaat of walstroom punt om in de juiste. Er wordt steeds DC apparatuur gebruikt. De basis van de MultiPlus is een zeer krachtige. Vnom liggen, Vnom is afhankelijk van het model 12V of 24V.


Volgens boekje is dit overbelasting of iets anders. De standaard voedingsspanning van de meeste apparatuur is 12v terwijl de boordspanning soms 24v is. Afmetingen: 362x258x218mm – Kg. Op voorraad (kan nabesteld worden).


Ingangsspanning bereik (V DC).

Top Systems - 230V altijd en overal! Welkom bij de onderneming voor gelijkstroom energie systemen. Professionele omvormer van 24V naar 230V.


Zuivere sinusgolfuitgang, hoog piekvermogen en hoge efficiëntie. De gecombineerde hoogfrequentie- en. Geniet van onze gratis configurator en schat de efficiëntie.


HQ OMVORMER 400W - Van 12V naar 230V met usb. Multi Compact overschakelen van lader bedrijf op omvormer bedrijf en de. De omvormer geeft aan de uitgaanszijde een stabiele. VICTRON PHOENIX OMVORMER 12V 800W SCHUKO.


Dankzij de geïntegreerde SinusMax. Volledige sinus omvormer 180VA. De voorgemonteerde kabels hebben een lengte van 150cm en afgewerkt met een sigarettenplug ! NETTOPRIJS, 20Neem contact op.


De Orion omvormer maakt het mogelijk om vanuit een Volt boordnet een Volt accu te laden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.