vrijdag 17 juli 2020

Velleman oscilloscoop

Deze oscilloscoop heeft een stijlvolle, compacte verticale behuizing. De krachtige software voorziet in alle behoeften.


Deze draagbare oscilloscoop bezit alle functies (en meer) van een "gewone" oscilloscoop.

Bovendien is hij uitgerust met een bijna onverslijtbaar LCD scherm. De PCS5is een digitale geheugen oscilloscoop die zowel voor uitlezing als bediening een computer en de bijbehorende monitor gebruikt. Oscilloscopen van zowel Owon, Siglent als Rigol.


Velleman HPS140MKhandheld scope.

Koop of Verkoop oscilloscoop op Marktplaats. Bouw uw eigen oscilloscoop en leer. Kijk verder in onze webshop voor het complete. Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar.


Ik heb een vraagje of iemand ervaring heeft met de handheld oscilloscoop. In de dezelfde range zit ook. Het is niet dat ik hem dagelijks gebruik. De WFS2is een compacte, draagbare 2-kanaals.


OSCILLOSCOOP EN LOGIC ANALYZER SHIELD VOOR RASPBERRY PI.

Haal meer uit uw digitale oscilloscoop. Het bordje genereert een aantal vaak voorkomende, ongevaarlijke signalen welke we vervolgens meten met onze scoop. Dergelijke voorzet-modules worden ook PC-oscilloscoop of USB-scoop genoemd.


Some measurement are compared with analog USSR. This section describes some useful measurement and oscilloscope performance terms. Tektronix 475A, een analoge oscilloscoop. Een oscilloscoop (kortweg scoop, vroeger ook wel kathodestraaloscillograaf) is.


Aansluiting via parallel poort PC algemeen: ingangsimpedantie: 1Mohm. Componententester voor draagbare oscilloscoop - HPS140MK2. PCS1scope met meetprobe Geen biedingen via mail AUB ! HPS141: componententester voor HPS140MK2-draagbare oscilloscoop.


OScilloscope trading, verkoop van oscilloscopen, spectrum analyzer en scope meters. Ik heb in elektor gelezen dat bv velleman een pc-oscilloscoop heeft die ook als functiegenerator kan dienen. Daar ik student ben en mijn budget niet groot is.


Calling the third oscilloscope, the Uni-T UT81B (center), a pocket scope might.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.