maandag 27 juli 2020

Uitlaat sensor

Werking en controleren Lambdasonde: De Lambdasonde ook wel lambda genoemd is een sensor die in de uitlaatpijp gemonteerd is. De eerste lambda sensor meet de gassen als deze direct van uit het motorblok komen.


U kunt altijd goedkope Lambdasonde (Lambda Sensor) in onze webwinkel kopen!

Wij bieden Uitlaatsysteem en een enorm scala aan auto-accessoires en. Op zoek naar goedkope uitlaatgas temperatuur sensor voor uw auto? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts.


Een lambdasonde is een sensor die zich bevindt in de uitlaat van een auto met benzinemotor.

De sonde meet het aandeel zuurstof in het uitlaatgas en geeft. Wat is en wat doet de Lambdasonde eingenlijk ? De Lambda sensor wordt gebruikt bij de motoren met een katalysator.


Heel kort door de bocht kunnen we de lambda-sensor zien als een. Een auto loopt slecht als de lambdasonde stuk gaat. Vervang hem daarom snel met een nieuwe sensor. Daarom is er een lambdasonde geplaatst in de uitlaat direct na het motorblok.


Deze sensor meet hoeveel zuurstof er nog in de uitlaatgassen zit. Chip Performance heeft de mogelijkheid om deze softwarematig uit te schrijven!

De lambda sonde is een sensor die zich bevindt in de uitlaat van uw auto. Deze meet het zuurstofgehalte in de uitlaatgassen. Volkswagen Uitlaatgasdruk sensor, Ford Uitlaatgasdruk sensor, Opel Uitlaatgasdruk sensor, Peugeot.


Nu heb ik een idee om naast de standaard uitlaat wat leuks te monteren. Er zit een sensor in (lambda sensor) geen idee. Net uit de garantie een nieuwe waterpomp.


Kwalitatief hoogwaardige en betaalbare Lambda Sensor (Lambdasonde Sensor) zijn beschikbaar in onze auto webwinkel Onderdelenshop24. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "lambda sensor" – Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen. Unipro Unigo uitlaat temperatuur sensor Bekijk groter. Maar uitlezen gaf aan dat de storing zit in de voorste lambda sensor.


De- en montage is simpel mits de plek waar de sensor in de uitlaat een. Samenvatting: lambda sensor storing in de auto, kan ik nog wel veilig de.


Met een lekkend flexibel stuk uitlaat kun je ook gewoon door rijden. Deze Lambda Sensor is geschikt voor alle NB 1. Ik had begrepen dat de lambda-sensor geen functie heeft op gas, dus dacht ik dat een defecte lambdasensor de oorzaak was van het. Diesel particle filter, uitlaatspruitstuk, tussendemper, catalysator.


Unipro Bevestiging voor Uitlaat Temperatuur Sensor Unipro. Groothandel osensor uitlaat uit Chinese osensor uitlaat Groothandelaars Repertorium.


Je kan Online Groothandel auto onderdelen uitlaat,ford osensor,air.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.