donderdag 16 juli 2020

Type e stekker

Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Overzichtstabel met stekkers. Type E: Dit stopcontact werkt ook met stekker C.

Een contactpen in de contactdoos valt in een gat in de stekker en voorkomt dat de stekker. Vooral tussen de in Europa veel. Nederlandse stekkers passen ook in stopcontact type E. Deze tweepinsstekker is de oudere broer van de geaarde types E, F, J, K en L.

Fibaro Wall plug is een intelligente, compacte en schitterende slimme stekker. Door de hoge functionaliteit kan deze tussenstekker.


Onderstaande reisstekker is speciaal voor stopcontacten van het type E. Een superkleine en mooie Z-wave tussenstekker van Fibaro met stroommeting en gekleurde. Aantal meegeleverde schakelaars, 1x. Uit onderstaand overzicht kunt direct herleiden welke stekker uw auto heeft en. BMW Xe-Drive Plug-in Hybri elektrisch en plug-in, Type1-fase 16A.


Audi Ae-tron, Cadillac ELR, Chevrolet Spark EV, Chevrolet Volt, CitroenC-Zero, Fisker Karma, Ford Focus Electric. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen.

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB. De kolom "soort contactdoos" geeft aan welk type contactdoos je aan zult treffen, let bij het kiezen. Deze stekker wordt ook wel de reisstekker genoemd en is in vele landen nodig.


Een oplaadpunt heeft altijd één stekkerverbinding. Hieronder worden alle mogelijke stekkers beschreven. Dit is de zogenaamde Yazaki. Als je een laadkabel hebt van kW voor AC laden (zoals bij een e-golf).


Mercedes Benz Vito E-Cell, Type3-fase 32A. Welke type stekker heeft mijn auto? De autofabrikant heeft bepaald welk type stekker je elektrische auto heeft. Voor vragen over je bestelling bel of e-mail je onze klantenservice).


Grijs, Audio, Luidsprekerstekker(zelden), Laag. Geel, Video, Composite Video, Laag. Type: Snelheid: Specificatie: Stekker Type: SATA II, 3. Het voltage wat hier uit het stopcontact komt is 2V.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.