dinsdag 21 juli 2020

Styroflex condensator

Styroflex 100PF,250V,AX, Styroflex Condensator. Beschikbaarheid: In voorraad. Een condensator met als diëlektricum polystyreen.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Deze condensatoren, ook wel styroflex.


Tolerantie: 5% Afmeting: Ø 4. Erres radio: deze heeft een aantal "Hunts" condensatoren.

Hij lijkt veel op een styroflex condensator, deze hebben de minste. OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Polystirene condensatoren axiaal en radiaal. Door wat voor kwalitatief goede condensatoren moet ik deze vervangen?


Links op de foto staat een styroflex condensator die op de ingang. Ondanks een zeer uitgebreid stocksysteem, is het mogelijk dat de voorraadstatus niet overeenstemt met de actuele voorraad. Aarzel niet ons te contacteren. Bekijk alles in de categorie Condensator.


Heb vroeger weliets gehoord van ziver-mica condensator. Kleurcode ceramische Condensatoren.

Dat is een condensator van het type "styroflex". Mooie condensatoren, kunnen niet. Je kan bij een electronica-zaak de juiste condensatoren kopen, maar ik. Dit onderdeel heb ik door een moderne styroflex condensator vervangen, in afwachting van een beter uitziend onderdeel.


De koppelcondensator naar de. Aan de foto te zien is het een z. Zelfbouw, reparatie en onderhoud. Bij een condensator van µF van gemetalliseerd polyester is de inwendige.


Gewone condensatoren "slijten" niet. Denk hierbij aan ceramische, MKP, styroflex e. Wél zijn hierbij bepaalde eigenschappen aan te wijzen.


Als maateenheid voor de capaciteit van een condensator dient de naar de Engelse. MKS—, MKC, MKI-I» of styroflex. In serie met een condensator staat dus een kleine zelfinductie, die het. Ik heb zelf wel een gewerkt met styroflex condensatoren parallel aan.


C2: 56pF (of 22pF + 33pF) zilvermica of styroflex condensator. Deze waarde is zeer kritisch voor de juiste Lyme-zapp frequentie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.