dinsdag 28 juli 2020

Stuwkussens

Geen schade aan uw lading met de opblaasbare stuwkussens en stuwzakken van Metaltis. Uw lading even goed vast maar veel goedkoper dan stuwage met.


Onafhankelijke tests tonen aan dat geweven stuwzakken de meest veilige oplossing zijn voor het zekeren van lading tijdens transport.

Het doel is om beschadiging van de lading. Onze stuwkussens zijn bestand tegen extreem zware druk. De stuwzakken van Navacqs zorgen voor een stabiele situatie. Stuwzakken zijn de snelste en.

Hierdoor wordt beweging en beschadiging van de lading voorkomen. De stuwkussens beschermen ladingen die verstuurd worden over de weg, trein en per.


Transportschade voorkomen begint bij het veilig vervoeren van een lading. Om producten veilig en goed te verpakken en beschermen bieden. Voor meer informatie vraag een offerte aan.


Name: Means of transport or load unit. Dry Box smooth sides ribbed sides. Wij leveren de meest verkochte stuwkussens, stuwzakken of dunnage bags uit de markt.


PP of non woven stuwzakken, voor eenmalig of meermalig gebruik.

Volledig gamma van 1verschillende maten van stuwkussens, stuwzakken en de mogelijkheid om op maat stuwzakken te produceren voor al uw ladingen in. Opblaasbare stuwkussens tussen pallets zorgen voor een stabiele lading, zodat deze tijdens het transport niet meer kan schuiven.


Is uw wagen niet geheel gevul is de rit hobbelig, gaat de container overzees ? Doorgaan met reclamemaken wordt beschouwd als vandalisme en heeft een blokkade van uw account tot. Papieren stuwkussens en lashing zijn. Het stuwkussen AirflexPoly voor meermalig gebruik.


Deze opblaasbare stuwkussens zijn door Cader ontwikkeld ter voorkoming van transportschades aan zware gepalletisseerde goederen. Soms gaat innovatie echter om kleine aanpassingen, zoals aan het ventiel van onze stuwkussens. Stuwkussen van Airflex Paper.


Door een kleine wijziging kan het stuwkussen sneller gevuld. Witte stuwzakken, stuwkussen van polypropyleen met een PE binnenzak. Meest verkochte stuwzakken in de markt. Voorkomt het verschuiven van de lading zowel in de lengte als in de breedte.


Het stabiliseert de landing beter dan het gebruik van houten blokken. Uiteraard kunnen wij in combinatie met het vastzetten zorgdragen voor het afdekken, sealen met krimpfolie of het beschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.