woensdag 1 juli 2020

Stekker type e

Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Overzichtstabel met stekkers. Type E: Dit stopcontact werkt ook met stekker C.

Een contactpen in de contactdoos valt in een gat in de stekker en voorkomt dat de stekker. Vooral tussen de in Europa veel. Nederlandse stekkers passen ook in stopcontact type E. Deze tweepinsstekker is de oudere broer van de geaarde types E, F, J, K en L.

Onderstaande reisstekker is speciaal voor stopcontacten van het type E. Fibaro Wall plug is een intelligente, compacte en schitterende slimme stekker. Door de hoge functionaliteit kan deze tussenstekker. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. Aantal meegeleverde schakelaars, 1x.


Uit onderstaand overzicht kunt direct herleiden welke stekker uw auto heeft en. BMW Xe-Drive Plug-in Hybri elektrisch en plug-in, Type1-fase 16A. Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.


De autofabrikant heeft bepaald welk type stekker je elektrische auto heeft.

Het voltage wat hier uit het stopcontact komt is 2V. Deze stekker wordt ook wel de reisstekker genoemd en is in vele landen nodig.


Als je een laadkabel hebt van kW voor AC laden (zoals bij een e-golf). De kolom "soort contactdoos" geeft aan welk type contactdoos je aan zult treffen, let bij het kiezen.


Een oplaadpunt heeft altijd één stekkerverbinding. Hieronder worden alle mogelijke stekkers beschreven. Met een uiterst innovatieve constructie is de NodOn Micro Slimme Stekker een van de kleinste slimme stekkers op de markt en volledig CE-gecertificeerd. Dit is de zogenaamde Yazaki.


Welke type stekker heeft mijn auto? Mercedes Benz Vito E-Cell, Type3-fase 32A. Voor vragen over je bestelling bel of e-mail je onze klantenservice). Mennekes-stekker (Type 2): de type 2-stekker staat ook wel bekend als de.


Centraal-Afrikaanse Republiek, C, E, 2V. Laptoplader met Schuko stekker (past in type C,E,F en K), Laptoplader met. Deze beide stekkers passen in vrijwel alle contactdozen die voorkomen in europa.


Grijs, Audio, Luidsprekerstekker(zelden), Laag. Geel, Video, Composite Video, Laag. Het stekker overzicht: Cinch-stekker. De handigste, volledig opvouwbare fietsendrager voor twee fietsen van Thule.


De 9is geschikt voor alle types fietsen! Ook grote E-bikes en Speed Pedelecs. Stopcontacten (wandcontactdoos) van het type E (Frankrijk) hebben een vooruitstekende aardingspin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.