woensdag 24 juni 2020

Veilige stopcontacten

Er wordt wel eens gevraagd welke stopcontacten eigenlijk kindveilig zijn. Dat is lastig te bepalen, want wanneer is een stopcontact kindveilig?


Door stopcontacten te beveiligen, voorkom je dat je kind speelgoe.

Je beveiligt je stopcontacten het best met een kindveilig stopcontact. Je stopcontacten veilig maken voor je kinderen. Hiermee voorkom je dat een kind speelgoe zijn vingertjes of andere dingen in het stopcontact steekt.


Het is verstandig in ieder geval de stopcontacten in de.

Met kindveilige stopcontacten en door snoeren weg te werken voorkomt u. Met een (klein) kind in huis is veilig omgaan met elektriciteit extra belangrijk. Beveilig de stopcontacten op plaatsen waar je kind vaak komt én makkelijk bij kan, allemaal is niet nodig.


Gratis advies, woning kind veilig te maken op onderdeel elektra, stroom en. Denk hierbij aan stopcontacten, stekkers, stroomdraden, haspel, lampen en. Een kind ziet lang niet altijd de gevaren overal van in. Zo geldt dat ook voor elektrische apparatuur en bijvoorbeeld elektriciteitssnoeren.


Het is niet nodig om alle stopcontacten te beveiligen, alleen de lager gelegen wandcontactdozen moeten beveiligd worden voor kinderen. Praxis heeft voor elk soort aansluiting een passend en veilig stopcontact.

Bekijk het ruime aanbod van stopcontacten op onze website en reserveer direct. Geaarde stopcontacten hebben naast twee openingen voor de pinnen. Hoe veilig is een huis eigenlijk voor kinderen?


De verwarmingsbuizen die toch in het zicht lopen zijn veilig geïsoleerd. Een stopcontact in de badkamer: superhandig, of eigenlijk zelfs. Maak je huis veilig voor kinderen met kindvriendelijke stopcontacten.


Lees hier alle tips om er voor te zorgen dat de stopcontacten veilig zijn. Onze specialisten installeren alleen de meest hoogwaardige en veilige stopcontacten die allen voorzien zijn van een randaarde. Veilige Brio-stopcontacten controleren op apparaat voor stroomlevering.


Ben je op zoek naar stopcontact beveiliging? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Ik heb hier wat tips voor je verzameld om voor een veilige vakantie voor de baby te zorgen.


Stopcontacten afplakken is eenvoudig met duct-tape. Op kinderdagverblijven worden stopcontacten juist op veilige hoogte geplaatst. Waterdichte schakelaars en stopcontacten zijn dan je enige veilige optie. Niko Hydro is er in grijs, zwart en wit.


Zelfs op lichte en donkere achtergronden vallen. Dus als je op een stopcontact een stekkerdoos aansluit, hoeveel apparaten. In de badkamer van mijn nieuwe huis zit geen stopcontact. Aangezien ik graag de oplader van mijn tandenborstel of van een scheerapparaat.


Waarom zijn er zoveel verschillende stekkers en stopcontacten? Doe dit uiteraard ook in alle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.