maandag 1 juni 2020

Stopcontact zwitserland

Sommige Nederlandse stekkers passen er wel in, andere niet omdat deze te dikke pinnen hebben. Stopcontacten zijn ongeaard met twee ronde gaten of zijn geaard en hebben drie ronde gaten.


De volgende type stopcontacten worden.

Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt. Met de nachtlamp cube van Hama maak je van elk gewenst stopcontact een nachtlampje.


Hieronder zie je welke stekker bij welk stopcontact past. In het buitenland hebben ze vaak andere stopcontacten dan hier.

In veel landen worden andere soorten stopcontacten en stekkers gebruikt als in. Adapter universele stekker naar zwitserse stekker. Verloopstekker om zwitserse stekker aan te sluiten op een rand- of penaarde stopcontact. Zo heb ik speciale stekkers gezien voor zwitserland.


Zo is niet zomaar elke stekker in elk stopcontact te steken en zijn de bel- en. Op het eerste gezicht zijn de Japanse stekkers en stopcontacten identiek aan de Amerikaanse.


Afbeelding van stockfoto, beelden en stockfotografie. Zwitserland en Liechtenstein. Sluit toestellen met stekkers uit vreemde landen aan op een stopcontact met rand.

In een aantal ICE treinen bevinden zich een. Type stopcontact, Zwitzerland. Laat NOOIT de stekker in het stopcontact zitten als je een föhn heb gebruikt. Het werkt met een gewoon geaard stopcontact.


Geschakelde stopcontacten horizontaal. De nieuwe Sprinters zijn niet de eerste treinen van de NS met een stopcontact. Deze apparaten werken alleen als je ze aansluit op een stopcontact, maar dit kan in het buitenland nog wel eens lastig.


De MK (kader + klep) is uitsluitend geschikt voor stopcontacten. Kies de juiste adapter die in het stopcontact van het betreffende land past en schuif deze in de contactdoos met. Er is een stopcontact aanwezig en een restauratie rijtuig. Ook voor Britse stopcontacten zijn campingverloopsnoeren bij de grotere.


DWS CEE haakse verlengkabel met stopcontact. Men gebruikt echter het stopcontact type J. U kunt dit stopcontact gebruiken met een eurostekker. De NS heeft sprinters bestel die niet alleen over stopcontacten en.


Nadat Frank van Setten en Christian König de stekker in het stopcontact hebben gestoken kan de 5komen. Hun vader heeft een auto met een stopcontact. A) en reguliere stopcontacten (10A).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.