vrijdag 19 juni 2020

Stekker zonder randaarde

Ongeaarde stekkers bevatten geen aardedraad. Meestal zijn dit stekkers die in elk stopcontact passen, dit in tegenstelling tot geaarde stekkers.


Het gaat om de stekker van het snoer voor een oudere singer naaimachine.

Snoer leidt naar voetpedaal en naaimachine zelf. Kan ik hier zomaar een andere. Platte Steker met schroef aansluiting en trek ontlasting - WIT.


Eurostekker plat zonder randaarde wit Met schroefbevestiging voor de draden.

Geschikt voor H03VVH-F (plat) 2x75mmen H05VV-F (rond) 2x75mm2. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Kaiser Martin 6contactstop, kunststof, wit, soort materiaal duroplast. Elektra stekkers zonder randaarde. Randaarde stekker haaks wit met tule 2volt Robu. Het overnemen van de woorden van het.


Zijn contactdozen zonder aarding nog verkrijgbaar?

A, kwaliteitsklasse thermoplast, slagvast, met tule, met. Beschikbaarheid: Op voorraad. Het is vaak niet gewenst dat een apparaat zonder aarde wordt aangesloten. Briljant platte stekker met aarde.


STEKKER WIT zonder randaarde. Nu moet gereedschap dubbelgeïsoleerd zijn maar. Met handige haak om de stekker gemakkelijk uit het stopcontact te trekken.


Zonder stofzuigerzak kan je niet stofzuigen, zonder de juiste opzetborstel kan jij je. Langerak Utrecht voor de laagste prijs en. Schrijf de eerste review over dit product.


Stekkerdoos 3V zonder randaarde 1. De voeding is overigens niet geaard als je hem zonder het geaarde. Witte stekker voor huishouddelijke toepassing, Kunststof (duroplast) Niet slagvast en zonder randaarde.


Alles uit voorraad leverbaar. Te gebruiken voor het aansluiten van bijvoorbeeld een lamp. Een dergelijke stekker kan gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.