maandag 29 juni 2020

Stekker voor engeland

Je hebt een reisstekker nodig in Engelan als je in Nederland woont. Klopt het dat een Nederlandse stekker daar niet pas in het stopcontact? Allekabels biedt diverse reisstekkers voor Engeland aan.

Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Engeland verloopstekker online! Met deze reis stekker kunnen Commonwealth stekkers in een Nederlands stopcontact gestoken worden.


Adapter om apparaten met een 2- of 3-polige stekker in Verenigd Koninkrijk.

Ik vertrek morgen naar Engelan maar ik hoorde net dat de engelse. Je kan gewoon je euro stekker in het stopcontact stoppen, voltage en. Onze reisstekker voor Groot Brittannie aanvaardt de meerderheid van de stekkers uit de hele wereld. Koop online bij VisitBritain.


De wereldstekker bestaat uit vier losse stekkers. Ga je op reis naar Engelan dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Engeland gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. Je steekt in dat geval de apparaat-stekker in de reisstekker en de reisstekker vervolgens in het stopcontact. Ik heb de stekker 2x meegenomen naar Engeland maar kreeg hem daar met geen.


Ik was een Engelse stekker vergeten.

Onze stekkers passen namelijk in Engeland niet in het stopcontact. En dat was niet de eerste keer dat. In Engeland was dit stopcontact vroeger standaar en hij wordt nu nog. Een standaard engelse aansluiting dus.


Hier wil ik een platte nederlandse stekker in doen. Uw stekker is dan klaar voor gebruik! In sommige landen zijn de stopcontacten. Gekocht voor ons verblijf in Engeland.


Nederland heeft een 2Volt stroomnet, Engeland heeft ook 2Volt. Stekker schotland ook over electra op schotse camping. Met deze verloop stekker kun je Nederlandse en Amerikaanse stekkers omzetten naar Engelse stekkers.


In het buitenland hebben ze vaak andere stopcontacten dan hier. Zelfs in Zwitserlan in de VS en in Engeland heb je andere stekkers nodig om je telefoon op.


De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee metalen contacten aan de zijkant die voor het aardecontact zorgen. Wereldstekkers vind je bij Kabelstore.


Coolblue: alles voor een glimlach. Vandaag voor 16:uur besteld is morgen al in huis. Wij hebben net besloten om volgende week een weekje naar Zuid Engeland te gaan.


We zullen af en toe ook op een camping moeten staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.