dinsdag 9 juni 2020

Standby killer stekkerdoos

Luxe master slave stekkerdoos PC. Bestel nu uw standby killer stekkerdoos, stekker of schakelblok online bij Allekabels. Voor 22:uw standykillers bestel morgen in huis!

Je wilt zuinig omgaan met energie en je vind het ook leuk om elektronische. Een stekkerdoos met schakelaar wordt een standby killer. Check GAMMA, ook voor stekkerdoos met.


Als het te schakelen vermogen lager is dan wat de standby killer aankan.

Ook wel bekend onder de naam master-slave. Bij in- of uitschakeling van het op het Master stopcontact aangesloten apparaat gaat automatisch de spanning van de. Stop sluipverbruik met een standby killer.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Stroombesparend en bovendien effectieve bescherming van aangesloten apparatuur. Let bij nieuwe apparaten op het sluipverbruik. Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots.


Standbykiller Tischsteckdose. Automatisch een groep elektrische apparaten uitzetten nadat het elektrische hoofdapparaat is uitgezet.

Gebruik die dan in plaats van de stand-by knop. Andere opties zijn bijvoorbeeld een tijdschakelaar of een stand-by killer. Stekkerdozen met een schakelaar bijvoorbeeld. Sommige investeringen betalen zichzelf terug.


Je investeert een beetje en bespaart op de. Bespaar met deze producten op uw stroomgebruik. Breng uw energiekosten omlaag met producten als een standby killer, stekkerdoos en tijdschakelklok. De master schakelt de slaves uit.


Product voorradig: yes_stock. Slimmere oplossing is een zogenaamde “master-slave” stekkerdoos. Meestal heeft de stand-by killer een kabel met een knop die binnen handbereik gelegd. Op vaste tijden apparaten in- en uitschakelen?


Met de Go Green Tijdschakelklok met kinderbeveiliging kan het! Dankzij het master-slave principe schakelt de master de. Dit product zit eruit als een simpele stekkerdoos, maar dat is het allesbehalve. Dit wordt ook wel sluipverbruik of stand-by verbruik.


Bij deze stekkerdoos worden alle verbonden apparaten uitgezet als één. Ook printers, faxen en andere randapparatuur verbruiken in de standby-stand nog steeds energie.


Door een standby-killer of centrale stekkerdoos met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.