vrijdag 15 mei 2020

Tijdschakelaar lamp

Voor vaste tijden volstaat een mechanische tijdschakelaar. Een digitale tijdschakelklok is programmeerbaar, eventueel met variabele tijdsduur of om op. Een schakelklok is een handig hulpmiddel.

Met de digitale timer stel je eenvoudig in wanneer een lamp aan en uit moet gaan. De timer beschikt over een weekprogramma en past zich automatisch aan op.


Sommige tijdschakelaars werken net andersom. Daar moet je een pinnetje naar buiten zetten als je wilt dat het apparaat (bijvoorbeeld een lamp) gedurende dat.

Met een tijdschakelaar gaat de tv of lamp op het ingestelde tijdstip uit. Een teken om naar bed te gaan. Dit helpt bij een verstoord dag en.


Het grootste assortiment Schakelklokken online bij MediaMarkt of in één van onze winkels. Heeft iemand suggesties voor een goede tijdschakelaar? Helaas hebben wij niets gevonden voor "nachtlamp met tijdschakelaar".


Omdat mijn kamer op de begane grond is en niemand hier uitzicht op heeft leek het me wel slim om een lamp op een tijdschakelaar te zetten. Zo hoef je tussendoor niet naar boven te gaan om de lamp zelf uit te schakelen.


Je plaatst de lampfitting tussen de bestaande lamp en fitting.

Hallo allen, Ik ben thuis mijn tuinverlichting aan het aanleggen en wil het volgende realiseren. Zet op je slaapkamer een tijdschakelaar tussen je bedlamp en een stopcontact, en stel hem in op de gewenste tijd. Natuurlijk kun je elke lamp die je wilt aan.


Lampfitting met tijdschakelaar. Helpt bij het besparen van energie bij je lamp. De lamp gaat automatisch uit na de door jou. Zo lijkt het altijd of er iemand thuis is of bespaar je stroom door bijvoorbeeld.


Om de piekspanning van de opstartende lampen op te vangen beschikken. Tijdschakelaars dienen om de verlichting veilig automatisch in en uit te schakelen.


Stel deze plug-in digitale schakelklok in wanneer de stroom aan en uit moet. Wil je op bepaalde tijdstippen van de dag dat de Philips Hue lampen automatisch naar een bepaalde lichtstand gaan? Bijvoorbeeld om je woning of kantoor. Als ik een tijdklok zet op een lamp met een electronische dimmer, ( deze schijnt meer of minder feller door op een knopje te drukken) dan gaat.


Dit onderdeel van Garden-Lights is een artikel uit een concept. De rook kwam tussen de stekker van de lamp en de tijdschakelaar. Ik snap er helemaal niks van, de qua watt moet de tijdschakelaar het. Laat nooit meer langer dan nodig het licht branden.


Vergeet je de lamp op de overloop niet uit te doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.