vrijdag 22 mei 2020

Stopcontact tsjechie

Ga je op reis of op vakantie naar Tsjechië? Controleer of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt! Stroom en stopcontacten in Tsjechië?

Ik ga op vakantie in Tsjechie en wil weten of ik gewoon de electrische apparaten van thuis mee kan. Elektriciteit in Tsjechië: alles over netspanning, ferquenties, soorten stekkers en handige.


Reisinformatie, reisadvies en reisaanbod Tsjechië (Czech Republic). Passen de NL stekkers in de stopcontacten van Tsjechie?

Hoe zit het met elektriciteit, medische zorg en kraanwater in Tsjechië? Stopcontacten hebben twee ronde gaten en kunnen een naar buiten stekende. Stekkers en stopcontacten in Tsjechië.


Het voltage in Tsjechië is: 230. De netfrequentie in Tsjechië is: 50. De volgende type stopcontacten worden gebruikt in. Nederlandse stekkers passen zonder problemen in deze stopcontacten.


In Tsjechie betaald men met Kronen of "Koruna" zoals de Tsjechen haar. België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Slowakije, Tsjechië, Tunesië en Marokko.

Wij zijn gewend dat een stekker altijd in het stopcontact past. Echter als je naar het buitenland gaat hoeft dit niet meer het geval te zijn. Het is een risico aangezien. De stopcontacten en netspanning in Tsjechie zijn vergelijkbaar met Nederland.


UK stopcontact, zoals: Bahrain, Bangladesh. België, Finlan Frankrijk, Oostenrijk, Polen, Tsjechië. Op het eerste gezicht zijn de Japanse stekkers en stopcontacten identiek aan de. Thailan Tsjechië, Tunesië, Turkije, Turkmenistan, Uruguay, Venezuela.


De EuroNight Tsjechië-Polen verbindt Praag en andere Tsjechische steden met Krakau en Warschau in Polen. WC Wandcontactdoos, kortweg stopcontact. Spring naar Zijn de stopcontacten in Tsjechië hetzelfde als in Nederland?


In Tsjechië wordt gebruik gemaakt van stopcontacten van het type E. Ook zat er een stopcontact los. Nachts is het aardedonker om het huis heen. Gereisd met partner in juli.


Er zijn Franse stopcontacten en apparaten die worden aangesloten met een gangbare. De ambassades zijn in Praag, de hoofdstad van Tsjechië, gevestigd. Bekijk nu alle luxe treinreizen door Europa!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.