vrijdag 15 mei 2020

Speurlijn 10 meter

De meest verkochte lijnen zijn toch wel de biothane lijnen. Ideale lijnen om mee te SPEUREN. Welk speurtuig en welke speurlijn kan ik het beste gebruiken voor het.

Waaraan moet een speurlijn voldoen? Gewicht per meter lijn inclusief musketon: mm breed standaard beta =3gram mm breed standaard beta = 4gram mm breed standaard beta. Zwart met rode nylon lijn van meter lang.


Ideaal voor diverse vormen van hondensport en training.

Gemaakt van zacht polyporpyleen, wat makkelijk door de handen glijd en absorbeerd geen water. De lange soepele speur lijn van meter is gemaakt van tunnelban dus zonder harde randen. Biothane speurlijn meter Per stuk. Groene lange lijn meter mm.


Helaas, dit product is op dit moment niet meer. Heeft er hier nog iemand tips waar ik een goede speurlijn zonder handvat. De (meter) lijn die wij gebruiken is van Ken hij bevalt goed. Diverse kleuren inclusief musketonhaak en klaar voor gebruik.


De prijs is 1exclusief.

KJulius Super Grip speurlijn is meter lang en mm breed. Ligt makkelijk in de hand en is anti-slip! Ook heeft de lijn geen handvat wat het ideaal maakt om.


De lijnen zijn verkrijgbaar in 1 en mm breedte. Wat maakt deze lijn bijzonder? Speurljn van de gripe line collectie. In deze lijnen zit rubber verwerkt voor een beter grip.


De speurlijn is een lange lijn, dat door de. De Julius-KIDC Lumino speurlijn is vervaardigd uit polyester met een rubberen coating. Honden riemen uit kwaliteits rundleder en antislip materiaal.


Een zweetlijn bestaat uit een zeer brede halsband met wartel en een soepele leren lijn van ongeveer meter lengte. De riem dient van leer of ander materiaal.


Wat ik graag wil is een heel lange lijn (meer dan tien meter?) die wel licht. Deze lijnen dienen te vieren en met. Zonder handvat, om vastslaan van de lijn te verminderen. Julius KLumino dresseerlijn, de julius klijn is ideaal voor diverse trainings mogelijkheden.


Lengte meter, breedte mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.