maandag 18 mei 2020

Scheepstouw snoer

Uniek snoer met de looks van scheepstouw. Gewoon geschikt voor elk apparaat. Touw strijkijzersnoer een ontzettend leuke manier om je lamp rustiek te.

LET OP Dit 2-aderige snoer is alleen geschikt voor lampen op droge plekken. Voor lampensnoer in badkamers en andere vochtige omgevingen en voor het. Het snoer is net zo gedraaid als een echt touw, en ook qua kleur lijkt.


Van het een kwam het ander en nu leveren we via de site prachtig gekleurde snoeren en andere verlichtingsonderdelen.

Enkele duizenen klanten hebben al. Maak zelf een vintage lamp met dit scheepstouw strijkijzersnoer van jute. Per meter te koop voor maar € 00. Grote collectie snoeren, te koop per meter.


Scheepstouw strijkijzersnoer tweepolig. Dit stofsnoer lijkt op een touw en dat geeft uw. Snoerenzo - Strijkijzersnoer, fittingen, lampen, verlichtingsonderdelen en nog veel meer materialen om je eigen lamp samen te stellen. Unieke stroomkabel met de looks van echt scheepstouw.


Dit is ons enige echte touwen.

Het strijkijzersnoer geïnspireerd op scheepstouw is een mooie toevoeging door de natuurlijke en stoere look. Met het strijkijzersnoer scheepstouw maak je jouw.


Textielsnoer in de kleur: scheepstouw torcido. Het Lichtlab scheepstouw strijkijzersnoer (1m). Prijs per meter: € 50Voor bijpassende. Stoffen snoer scheepstouw - 2x - kraft.


Touw is meer dan een handig hulpmiddel om dingen aan elkaar te binden. Door de snoer van een lamp weg te werken in touw heb je in een. Deze pin is ontdekt door Maarten Zwemmer. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Er is keuze uit strijkijzersnoeren in diverse kleuren, transparante snoeren, linnen snoeren en zelfs ouderwets scheepstouw snoer. Al een paar jaar in ons assortiment: unieke lampen gemaakt van afgekeurd scheepstouw, ofwel touwlampen. Inclusief dimmer, bakeliet stekker, gloeilamp en een snoer dat op scheepstouw lijkt en nauwelijks opvalt.


Handgemaakt, daarom lichtelijk verschillend de één.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.