donderdag 14 mei 2020

Samsung afstandsbediening handleiding

Selecteer uw product en ontvang de handleiding. De Samsung Smart Remote is de perfecte aanvulling op jouw Smart TV van Samsung. De Smart Remote is geen gewone afstandsbediening, dus lees hier meer!

Richt de afstandsbediening op de TV en druk herhaaldelijk op CH+ tot uw. Deze gebruiksaanwijzing is eigendom van SAMSUNG Electronics Co. Vind de code van jouw TV en wij helpen je jouw afstandsbediening aan je TV te koppelen.


Bekijk ook de extra uitleg in onze video.

Een Samsung type LE40A330j1xxc, met de afstandbediening type. Hallo, Ik heb een Samsung LCD TV met een afstandsbediening die ook STB, VCR, CABLE, DVD ed. Ik heb een deze dagen een digitale tv ontvanger (samsung DCB-B270) gekocht. Nu is dit een tweedehands en de afstandbediening werkt niet.


Nu wil ik graag de tv bedienen met de Tele2-afstandsbediening. Afstandsbediening en randapparatuur. Over de Samsung Smart Control. De tv bedienen met de knop POINTER.


Lees vóór het gebruik van de bedrade afstandsbediening deze instructies.

Bewaar deze gebruikershandleiding na het lezen op een goede en veilige plek. De universele afstandsbediening instellen. Gebruik de touchpad en toetsenbord om de webbrowser van de TV te besturen. Televisie: hoe stel ik het langwerpige model afstandsbediening in op mijn TV.


Uitgebreide handleiding Amino (Solcon TV)Download. Verkorte handleiding Dune HD 102Download. U kunt de bijgeleverde afstandsbediening gebruiken om zowel uw Settop box. Is dit niet de handleiding die.


Richtlijnen voor de toetsen Samsung Smart-afstandsbediening. Handleiding voor het aansluiten van apparaten (Verbindingshandleiding).


Koper op zoek naar groothandel samsung afstandsbediening handleiding in consumentenelektronica zocht ook naar: learning afstandsbediening garage titanic. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen.


Functies van de afstandsbediening. De afstandsbediening instellen voor gebruik met. In de handleiding wijzen de volgende aanduidingen op gevaarlijke situaties.


Schakel het apparaat in door op STAND-BY op de afstandsbediening of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.