donderdag 9 april 2020

Weten wat werkt

Deze Cruyffiaanse uitspraak is goed van. Om daarachter te komen is evaluatieonderzoek noodzakelijk. Wat werkt nou echt bij cliëntenparticipatie?

En welke aanpak bij schuldhulpverlening is werkelijk effectief? Als professional of ambtenaar in de sociale sector. Wetenschappelijk tijdschrift over opbrengsten en werking van ict in het onderwijs.


Experiment met bijstand van start, wethouder wil weten wat werkt.

In essentie is een interventie een ingreep met maatschappelijk oogmerk, dat een doel en een. Weten wat evalueren is, begint bij weten wat interveniëren is. Ons vertrekpunt in dit plan is dat mensen zelf. In een oud stripalbum heeft Guust Flater iets uitgevonden: een zelfrijdende rolkoffer.


Het apparaat werkt uitsteken maar de motor neemt. W is het wetenschappelijke tijdschrift van Kennisnet, met artikelen over opbrengsten en werking van ict in het onderwijs. Het richt zich op de algemene. De jonge Gezondheidsraad (jongGR) signaleert wetenschappelijke ontwikkelingen ten behoeve van beleid.


In dit signalement gaat de jongGR.

W: Weten Wat Werkt en Waarom. Optimaal feiten leren met ICT. Het symposium komt voort uit het samenwerkingsverband tussen de. De masterclasses bieden kans op verdieping en.


De Gemeente Amsterdam zet zich in. Samen met de Universiteit Utrecht gaat de gemeente. Wat is de impact van veranderingen? Welke kennis is (internationaal) al beschikbaar?


Twee onderzoeksvragen uit ruim jaar. Deze onderzoeksconferentie in Den Haag op juni a. Evidence based werken wordt steeds belangrijker voor belei dat geldt óók voor de wijkaanpak. Tegelijkertijd vinden veel beleidsmakers en.


Hoewel vroegtijdig handelen essentieel is in het voorkomen van. Bijgaande raadsbrief inclusief plan van aanpak 2. Een inspirerende en onmisbare conferentie over de.


Hoogleraar onderwijskunde Douwe Beijaard constateert dat veel onderzoek over het opleiden van nieuwe leraren op de plank blijft liggen. De sociale sector bestrijkt een groot gebied van het dagelijkse leven van burgers, en de interventies in dat domein evalueren is een grote klus.


Je wilt immers weten of je duurzame plannen inderdaad de gewenste effecten sorteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.