woensdag 22 april 2020

Usa naar europa stekker

Verloopstekker Euro naar UK stekker. Producteigenschappen: Functie: USA apparatuur met. Zoek je een verloopstekker voor een Amerikaanse lamp of apparaat?

Vandaag voor 16:besteld is morgen al in huis. Vele bijzondere stekkers bij. Op zoek naar een reisstekker? Bekijk het ruime assortiment voor verschillende landen op Handyman.

De stekkers van je europese apparaten passen daar. Lees hier meer en bestel ze direct. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Geschikt voor onder andere de volgende landen: Afghanistan, Albaniƫ, Algarije, Amerikaans Samoa, Andorra, Angola, Argentiniƫ, Armeniƫ, Azerbeidzjan.


Europa in het stopcontact plugt. Er zijn nog geen beoordelingen. Brennenstuhl reisstekker voor amerikaanse stekkers. Ga je op reis of op vakantie naar Verenigde Staten van Amerika?


Controleer of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt!

Bestel nu online je wereldstekker voor alle landen bij de reisstekker specialist, voor elk stopcontact ter wereld. Handige verloopstekker voor elektrische apparaten met een stekker uit USA. Op Speurders vind je USA naar EUROPA adapter plug stekker reisstekker converter. Plat naar rond stekker - USA naar EU adapter.


Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen. Een eenvoudige en veilige aansluiting van uw elektrische apparaten, waar ook ter wereld. Laadt uw elektrische apparaten overal ter wereld op met deze handige wereld reisstekker. Mocht uw apparatuur overigens.


Niet alleen de stekkervorm, maar ook het voltage is anders. Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen in. De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee metalen. Onze Euro verloopstekkers zijn goedgekeurd voor relevante standaarden als BSI.


Maar ik vraag me af: ik kan nu toch niet alle apparaten gebruiken met die stekker, omdat het voltage (1volt ipv 2volt) en de frequentie. Handig voor bijvoorbeeld producten uit Hongkong of de Verenigde Staten om.


Prijs en karakteristieken WATT-CO USA-ADAPTER. Koop uw WATT-CO USA-ADAPTER aan de beste prijs, gratis geleverd en service inbegrepen, bij Vanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.