donderdag 2 april 2020

Stopcontact israel

Ga je op reis of op vakantie naar Israël? Controleer of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt!


Hoewel de Israëlische stopcontacten enkel en alleen in dat land gebruikt worden, zijn ze gelukkig wel compatibel gemaakt met de Eurostekker (type C).

Reisinformatie, reisadvies en reisaanbod Israël (Israel). In veel landen worden andere soorten stopcontacten en stekkers gebruikt als in Nederland.


Deze stopcontacten worden alleen gebruikt in Israël. Wij zijn gewend dat een stekker altijd in het stopcontact past.

Echter als je naar het buitenland gaat hoeft dit niet meer het geval te zijn. In Israel hebben ze net als in Nederland 2volt. Ze hebben alleen niet altijd dezelfde stopcontacten als wij. Soms zijn de pinnen dunner, waardoor je stekker.


Stekkers en stopcontacten in Israël. Het voltage in Israël is: 230. De netfrequentie in Israël is: 50. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt.


H stopcontacten (met ronde gaten), Israël.

Welk stopcontact heeft het land van bestemming? Spring direct naar typen stopcontacten en stekkers. Wereldstekker - Denemarken + Israel + India naar Europa. Alle praktische informatie over Israël die je nodig hebt voor je vakantie vind je op anwb.


Bekijk alle info over paspoort, visum, rijbewijs en meer. IJslan India, Indonesië, Iran, Iraq, Isle of Man, Israël, Italië, Ivoorkust. China, Japan, Canada, Cuba, Israel, Madeira, Mexico, Philipijnen, Thailan Taiwan.


Netsnoeren Israel worden gebruikt om apparaten via het stopcontact te verbinden met het lichtnet, waardoor deze worden voorzien van stroom. Deze apparaten werken alleen als je ze aansluit op een stopcontact, maar dit kan in het buitenland nog wel eens lastig worden. Dit is handig aangezien het stopcontact met zijn ronde gaatjes op die manier compatibel werd met de Europese type C-stekker. U kunt dus in Israel gewoon niet.


In Nederland gebruiken we stopcontact type-F, maar stekkertype. De kenmerken van het type-A stopcontact. Afbeelding van stockfoto, beelden en stockfotografie. Type stekker voor stopcontact.


Israelische vlag van Israel 150x90cm Nieuw! Dat overkomt de Israëlische schrijver Amos Oz, die zijn hele leven al. Met de nachtlamp cube van Hama maak je van elk gewenst stopcontact een.


Amsterdam, Nederland — Er wordt wel eens gezegd dat een probleem van windenergie is dat het niet altijd waait… Greenpeace laat echter. Het gaat om praktische informatie over reizen naar en in Israël. In de stopcontacten met drie gaten kunnen dubbele stekkers in. Groothandel stopcontact types uit Chinese stopcontact types Groothandelaars Repertorium.


TV-poppen zetten homodebat in Israël onder hoogspanning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.