donderdag 30 april 2020

Stekker india

Je hebt een reisstekker nodig in India, als je in Nederland woont. Volgende week vertrek ik naar India, en het is alweer een aantal jaren geleden dat ik er geweest ben.


Omdat ik ooit mijn wereldstekker ben.

Stekkers en stopcontacten in India. Voor 22:bestel morgen in huis. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en contactdoos.


Belgische en Nederlandse stekkers passen op Indiase stopcontacten.

De beste voorbereiding voor een vakantie, reis of bezoek naar India! Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt. De stekkers in India, Sri Lanka, Hongkong en Nepal hebben drie pinnen.


Meestal kun je onze stekkers er niet zonder reisstekker gebruiken. Elektriciteit, prijspeil of de beste reistijd voor je vakantie in India? Je vindt alle praktische info ter plaatse bij de ANWB. India heeft 2volt, Hertz stroom.


Wat is nog handig om mee te nemen naar India? Indiase roepie - Vertaalapp Engels - tickets - adres van hotel - paspoort.

Apparaten met deze stekker kun je gebruiken: Euro. Practische tips ter voorbereiding van een reis naar India. Nuttige links wereldstopcontacten. Check hier het voltage en het type stekker voor India.


Met deze reisstekker kunnen elektrische apparaten met een geaarde stekker worden aangesloten in landen met een Zuid-Afrikaans of Indisch stopcontact. De wereldstekker bestaat uit vier losse stekkers.


De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee. Voor sommige stopcontacten is een driepolige stekker nodig. Een universele reisstekker wordt aanbevolen. Dit betekent dat jouw standaard stekker hier helemaal niet in past, waardoor je jouw telefoonoplader, föhn of.


Sri Lanka, Hong-Kong, India, Gemenebest landen, Azie en Groot Brittannie. Hoe zit het met het meenemen van een wereldstekker? India, Namibië, Nepal, Zuid-Afrika en Sri Lanka (oude stekker)).


Wij gaan naar indonesie, vietnam, china, india en de malediven, wat voor soort stekker. Spring direct naar typen stopcontacten en stekkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.