donderdag 16 april 2020

Schaarbrug opbouw

Leverbaar met vlakke rijbanen, wielvrij hefsysteem of voorbereidt voor uitlijnen. Top kwaliteit platte schaarhefbrug geschikt als opbouw op de bestaande werkvloer.


Perfect geschikt als service brug, in de schadewerkplaats maar ook ideaal.

De ultra vlakke heftafels zijn ook zeker geschikt voor sportwagens met. Met deze wielvrije auto schaarhefbrug haalt een professionele brug in huis! Hoogwaardige schaarhefbrug met hoge stabiliteit en buigvastheid van de rijbanen waardoor hij ook uitstekend geschikt is als uitlijnbrug.


Door een bijzondere constructie met twee hefcilinders per opnameplateau heeft deze wielvrije schaarhefbrug een bijzonder lage bouwhoogte van slechts.

Schaarbruggen online kopen in de webshop Autobrugwinkel. De inbouw van Harm is natuurlijk.


Lage rijbanen schaarhefbrug, zeer geschikt voor opbouw (maar inbouw is mogelijk) met een hefvermogen van 5. Electro–hydraulische schaarhefbrug speciaal ontwikkeld voor opbouw of inbouw op de werkvloer. Hoge zekerheid door dubbel sensor systeem.


De uitkomst voor veel hefproblemen! Zonder bouwkundige voorzieningen een schaarhefbrug installeren en hierdoor veel ruimte besparen kan met deze laag profiel rijbaan. Inbouw of opbouw volgens versie. Kolomvrije elektro-hydraulisch bediende schaarhefbrug met een hefvermogen van 4.

Deze schaarhefbrug is geschikt voor opbouw op de vloer en biedt. Mobiele schaarhefbrug, hydraulische van. Info over schaarhefbrug tweedehands.


De schaarhefbrug (opbouw) is verkrijgbaar voor een draagvermogen van ca. Vandaag hebben we de Koni brug op laten bouwen in onze werkplaats. Auto schaarhefbrug - 230V Pre-order gratis bezorgd.


TIM Jollift haalt de schadewerkplaats een praktische schaarhefbrug in huis. Er is een inbouw en een opbouw versie. De brug is voor veel doeleinden.


Voor een juiste opstelling van de hefbrug moet de vloer aan de eisen voldoen zoals in § 4. Fundering op pagina is aangegeven. Low profile structuur voor de opbouw installatie.


Speciaal voor bandenservice en poetsen. Voer stabiel en betrouwbaar met de hoge kwaliteit Italië gemaakte. Vergrendeling, Ja (automatisch). Hydraulische elektropomp voor autobrug 230V.


Een pantograaf (half)schaarhefbrug combineert de voordelen van een. Transport Compleet gereden met een fraaie opbouw op een. Jdh tools dé specialist in autogereedschap en equipment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.