woensdag 29 april 2020

Rioolveer 10 meter

Skandia ontstoppingsveer, ook wel afvoerreinigingsspiraal, rioolreinigingsveer of rioolveer genoemd. Verzinkte veer voor rioolpijpreiniging met handgreep.


Ik probeer mijn verstopte afvoer te ontstoppen dmv een trekveer.

Veer is voorzien van kurkentrekker uiteinde en plastic handvat. Dubbellaags (4-draads) rioolveren, kompl. Gootsteenontstopper en rioolveer huren per dag of per week bij Boels, met slipkoppeling en diverse hulpstukken.


De rioolveer bestaat uit een binnen en buiten veer die ten opzichte van elkaar.

ONTSTOPPINGS RIOOLVEER MTR. Bezorgkosten voor dit artikel: € 6. Rioolveer, voor het ontstoppen van afvoerbuizen. De totale lengte van de ontstoppingsveer is meter. Aan het uiteinde is de veer voorzien van een.


Geschikt voor eenvoudige rioolpijpreiniging bijv. Maat in m, Ø in mm, Ø in ", Verp. Rioolveren tot diameter 10mm, nauw gewikkel met er in verwerkte bolvormige kop.


Het is een lange trekveer, ik denk een meter ofen die zit nu dik 3kwart in de afvoer.

VERLENGSTUK 10MM 10MTR VOOR RIOOLVEER. TREKVEER METER STAAL MET TREKOOG IDEAAL. Hoogwaardige dubbellaagse rioolveren voor de vakman (Ø - Ø mm), met tegengestelde gewikkelde binnenveer. Boels een professionele rioolveer gehuur want er moest natuurlijk wél iets gebeuren.


Vind hier alle reviews over de Eurom Force Rioolslang meter bij Coolblue. Vandaag heb ik de rioolveer voor het eerst ingezet bij een hardnekkige verstopping. Na enig speurwerk op internet kwam ik de rioolveer Rothenberger industrial.


Ideaal voor het ontstoppen van afvoerbuizen, riolen, etc. Deze handbediende rioolveer is bestemd voor het ontstoppen van riolen en is meter lang.


De lier is door middel van kwaliteit constructie, ideaal voor het ve. Voor leidingen van Øtot cm. Rioolveren Het goedkoopste professionele gereedschap bestel je online bij. Silverline WC ontstopper m. Granolreinigingsmachine, € 10 € 20 € 500.


Ladder meter, € 10 € 30 € 500. Puinstortkoker per meter,, 1. Rioolontstopper max 50mm doorsnee, 1, 2. Over bijna een meter, onder de gron verstopt met een compacte plug van halfverotte bladeren. Ik heb het met een rioolveer gedaan, die ik had gehuurd bij een doe-het-zelfzaak.


Onze Dank voor de inzet van Reiniging Roteb, en stad Rotterdam. Een ontstoppingsveer is eigenlijk een meterlange flexibele metalen kabel met een kurkentrekker van metaal op het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.