vrijdag 10 april 2020

Relais met afstandsbediening

Een kleine en krachtige 12V relais module met 315MHz afstandsbediening. Module met losstaande 12V relais modules.


Deze module wordt bestuurd met een 315MHz afstandsbediening, met daarop de knoppen om ieder relais.

Amp kunnen schakelen bij 125Vac en 1Amp bij. Afstandsbediening systeem voor schakelen van contacten tot max 200mtr ! Dit universeel relais dient ter vervanging van vrijwel elk merk lier relais.


Naar aanleiding van een vraag sluit ik een relais aan op arduino en bestuur deze met een. Simpele montage dmv de stevige beugel achterop.


Hiermee kunnen verschillende toepassingen via een relais in of uit worden geschakeld. Draadloze afstandsbediening voor Lier 24v - Remote control voor lieren van volt.


De gele en witte kabel komen rechtstreeks op de relais van de lier. Relais Control Radio Remote 3Amps 12V. AFSTANDSBEDIENING VIA TELEFOON. Wordt inclusief batterij (voor afstandsbediening) geleverd.

UNIVERSELE RELAISKAART MET RELAIS. Ik zoek een simpel moduletje om op afstand een relais te kunnen schakelen. Mogelijk om de meeste volt relais op. Met deze afstandbediening is het mogelijk om de meeste volt relais op afstand bestuurbaar te maken.


Online winkelen voor voordelige Relais? Draadloze inbouw afstandbediening voor alle volts autolieren met relais. Elke Afstandbediening heeft een unieke code, en is afgestemd op bijgaande. MHz 12V 10A 1CH Enkel Kanaal Draadloze relais RF afstandsbediening schakelaar.


Steun Type afstandsbediening: Vaste code, het leren code 10. Enkelvoudig relaisboard voor het schakelen van een aangesloten apparaat met behulp van een RF (433MHz) afstandsbediening. Ik heb al wat geknutseld met een transistor en diode maar dan wisselt de spanning voor het relais tussen en waar het dus 5V zou. Sorry, dit is een langer verhaal: Ik wil graag mijn keukenlamp met een afstandsbediening kunnen schakelen, maar ook de oude schakelaar.


Voor maar US$9 Koop de geeetech single channel draadloze RF-relais afstandsbediening module van DealExtreme nu met gratis verzending. Om uit te maken of de lier stuk was en niet het losstaande relais of afstandsbediening heb ik de lier rechtstreeks aangesloten op de startbatterij. Jablotron JA-152J MS is een luxe 2-weg afstandsbediening met meerdere functies. Voor de ene gebruiker is het luxe, de ander is afhankelijk van een afstandsbediening.


Bij deze installatie is het Netatmo relais verbonden met uw ketel en regelt uw. Het Netatmo relais biedt ook wifi naar internet en afstandsbediening met uw app.


Duplex afstandsbedieningmodule waarmee twee relais (in monostabiele of bistabiele modus) bediend. Het bereik is ongeveer meter. Afhankelijk van de handzender en de situatie ter plekke is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.