dinsdag 7 april 2020

Reisstekker malta

Samenvatting Malta - Nederland. Je hebt een reisstekker nodig in Malta, als je in Nederland woont. Elektriciteit in Malta: alles over netspanning, stroom, soorten stekkers en handige.

In veel gevallen kun je volstaan met het gebruik van een reisstekker of. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen.


De stekker(s) die in Malta gebruikt kunnen worden zijn: type G. Allekabels biedt diverse stekkers voor Malta aan.

Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Malta reisstekker online! Malta reisinformatie: alles over gel feestdagen, veilighei elektriciteit en. Stekkers en stopcontacten in Malta.


Het voltage in Malta is: 230. De netfrequentie in Malta is: 50. De volgende type stopcontacten worden gebruikt in Malta: G. Met deze vakantie checklist vergeet je niets!


Engelse reisstekker - Vertaalapp Maltees - tickets - adres van hotel - paspoort.

Voor een bezoek aan Malta is het altijd handig als je wat basisfeiten en reisinformatie voor handen hebt. Op deze pagina bieden we praktische informatie en.


Reisdocumenten: Omdat Malta bij de EU hoort en een Schengenland is. Een reisstekker is een adapter die je in een stopcontact in je vakantieland steekt. Weergave RoosterRoosterLijst. Sorteer op PopulariteitPopulariteitNaamPrijs.


Alle praktische informatie over Malta die je nodig hebt voor je vakantie vind je op anwb. Bekijk alle info over douaneregels, visum, rijbewijs en meer. Klik hier voor een lijst van alle andere landen die type.


Groot-Brittanniƫ, Ierlan Malta, Maleisiƫ. Ga je naar Zwitserlan Malta, Engeland of buiten Europa? Cyprus, Malta, Verenigde Arabische Emiraten, Dubai.


Apple verkoopt in haar webshop een reisstekker pakket met allerlei losse. De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee.


Geschikt voor stekkers uit: Engeland Ierland Cyprus Malta. Onze reisstekker voor Groot Brittannie aanvaardt de meerderheid van de stekkers uit de hele wereld. Koop online bij VisitBritain.


Omdat ik er een tijdje gewoond heb, dacht ik nog wel een reisstekker te hebben. Zelf ben ik niet bekend met Malta, maar wat ik er een beetje over lees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.