woensdag 1 april 2020

Reisstekker hong kong

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Hongkong. Welke stekkers kan je gebruiken in Hongkong? Heb je een wereldstekker nodig?

Samengesteld door het reismagazine Columbus Travel. Allekabels biedt diverse stekkers voor Hongkong aan. Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Hongkong reisstekker online!

De volgende type stopcontacten worden. Reisstekker nodig op vakantie? Engelan Cyprus, Malta, Singapore, Maleisië en Hongkong. Niet geschikt voor randaarde stekker.


Wie op zeker wil spelen die kan het beste een reisstekker meenemen naar Hong. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Wat neem je mee naar Hongkong? Met deze vakantie checklist vergeet je niets!


Engelse reisstekker - Hongkongse dollar - Vertaalapp Chinees - tickets - adres.

Eenvoudige wereldstekker voor het aansluiten van allerhande apparatuur in het. Sri Lanka, Hong-Kong, India, Gemenebest landen, Azie en Groot Brittannie. Bangladesh, bhutan, birma, botswana, cha china, congo, dominica, frans guiana, ghana, guadeloupe, guyana, hong kong, indië, irak,israel.


De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om. Verenigd Koninkrijk, het Europese continent, Korea, Australië, Hongkong.


Bekijk alle reisstekkers die te koop zijn bij Reisartikelen. Een reisstekker is een adapter die je in een stopcontact in je vakantieland steekt. De Easy Camp Universele reisstekker nu online bij Tenten. Deze stekker wordt ook wel de reisstekker genoemd en is in vele landen.


Hong Kong, 2V, Hz, G, G. In dit landenoverzicht stekkertypen, netspanningen en -frequenties worden verschillende internationale. Forum met Nederlandstalige informatie over China, HongKong en Taiwan van Reizen tot Zakelijk. Afhankelijk van hoe belangrijk het is dat je.


Te gebruiken op vakantie voor de hele wereld. Onze reisstekker voor Groot Brittannie aanvaardt de meerderheid van de stekkers uit de hele wereld. Koop online bij VisitBritain.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.