woensdag 1 april 2020

Reisdompelaar 12 volt

Ben je op zoek naar een dompelaar? Voor de Carpoint Volt dompelaar en uitstekend advies en service moet je naar Halfords toe!


Een volt reisdompelaar met CE-keurmerk voor gebruik in de auto, boot of camper.

De carpoint volt dompelaar is ideaal voor het onderweg warm maken van dranken. Verlanglijst Product vergelijk. Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken.


Led lampje geeft aan als de dompelaar op Volt.

Omschrijving: De Avanti reisdompelaar is ideaal voor onderweg, om in de auto bijvoorbeeld water te koken voor de thee of koffie, of om babyvoeding te. Deze compacte reisdompelaar kan op volt worden aangesloten en is daardoor prima geschikt om in de auto of camper een beker water heet te maken voor. Reis dompelaar volt - 1watt. Dompelaar voor het koken van water in de auto, camper of boot.


Deze dompelaar functioneert als waterkoker door de dompelaar in de gewenste vloeistof te houden. De dompelaar is voorzien van een gezekerde Volt. Plaats hier jullie 12v gadgets die handig zijn voor in de auto.


Of een waterkoker (daar zit die dompelaar ingebouwd). Handige waterkoker voor onderweg.

De Carpoint Volt dompelaar is ideaal voor het onderweg warm maken van dranken. Ideaal voor mobiel gebruik in de camper, auto of bestelwagen. LED lampje geeft aan als de dompelaar op Volt DC aangesloten is. Met gezekerde aanstekerplug en LED lampje.


Hup, mobiele dompelaar erin en warm maken maar. Reisdompelaar 3watt in etui. Roestvrijstalen beker met losse dompelaar. Zo kan je rechtstreeks water in de beker koken. Verkrijgbaar in of volt. Afgelopen winter in Midden Amerika gefietst (waar 1Volt de standaard is). Een dompelaar van 110V (als ze bestaan) op 230V aansluiten zou ik niet doen. Relags travel immersion heater, Volt 1W. V Cartridge Insteekbatterij voor Automotor, Dia. V Mini Draagbare Elektrische Auto Gekookt Water Insteekbatterij.


Waar heatstick of dompelaar kopen. Geen probleem met deze omvormers! Deze omvormer is voorzien van een 1volt stekker en het apparaat met de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.