maandag 30 maart 2020

Spanningzoeker auto

Zeer complete pechtas voor in de auto van het merk Breder Mannesmann. Als regelmatige gebruiker van de auto onderhoud jij je auto graag goed.


Met elektronische LED`s, computer safe door zeer gering stroomverbruik van mA (milli ampère).

Speciaal voor auto elektriciens en monteurs. Meters en testers speciaal voor gebruik op auto en motor, vele A-merken leverbaar! Deze Cosmic spanningszoeker wordt gebruikt om geïsoleerde kabels te testen.


De messing spanningzoeker heeft een massasnoer van circa centimeter lang.

Voor al uw installaties, voorzien van een lang. Deze zwakstroomtester van KWB kan stroom tetsten tot volt en is daardoor perfect geschikt voor bijvoorbeeld autoverlichting. De zoeker is voorzien van een ca. Mijn auto maakt een iets ratelend gelui vooral als ie stationair draait.


Voor het veilig werken met stroom, geschikt voor het meten van spanning van 1- 2volt. De spanningszoeker werkt omdat je via je lichaam de aarde pool bent en dat ding daardoor een spanningsverschil kan vaststellen tussen aarde en het punt dat. Dit is een simpele spanniningszoeker die heel geschikt is voor in de auto.


Goedkope auto onderdelen kopen? Grote voorraad en alles uit voorraad leverbaar.

Een spanningzoeker met lange punt en voorzien van lamp en aligator clip c. Geschikt als standaard spanningzoeker in voor 6v. De spanningzoeker heeft een testbereik van 1tot 3volt en is VDE gekeurd. Voor het doormeten van voertuigverlichting gebruik je een spanningzoeker met een. Hoe voorkom je kortsluiting bij het meten met een spanningzoeker?


Deze midlock spanningstester is speciaal ontwikkeld voor auto electriciëns en -monteurs. HT2C: Lengte bled: mm Spa. Nieuw in de doos digitale multimetervoor auto, huis, brommer enz.


Professioneel spanningzoeker met digitaal display. Midlock spanningzoeker TE-12-HD. Sterk kunststof huis met lange.


Boris controleert de stopcontacten in huis en ziet dat de spanningzoeker een flauw lichtje geeft. Gekleurde auto in kunstlicht. Spanningszoeker 6-Volt €1.


Compacte True-rms-meter voor commerciële toepassingen. Met een spanningszoeker kun je spanning meten: is het er wel of niet? Betreft het zwakstroom, zoals in de bedrading van jouw auto, boot of.


Groothandel in automaterialen, banden en gereedschappen. Meer informatie over deze veiling. Installation: The system is suitable for cars with + 12V.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.