dinsdag 25 februari 2020

Viega drukplaat

Het design staat daarbij centraal –extravagant en toch ongekunsteld biedt het. Niet alleen het uiterlijk is. Drukplaten zijn er in verschillende kleuren met bijpassende druktoetsen!

Deze drukplaat is geschikt voor het Eco Plus inbouwreservoir. Bestel hem snel online bij Megadump Dalen! Meer weten over de mogelijkheden? Toiletten doorspoelen zonder aanraking?

Geschikt voor frontbediening, Ja. In openbare gebouwen worden sanitaire voorzieningen vaak zwaar belast. Sorteer op: Standaard Best verkocht Prijs Beoordeling. Visign for Public-bedieningsplaten.


Snelle levering, goede service! Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Viega Aktie! Het renoveren van badkamers is vaak een complexe opgave.


De ontwerper krijgt dikwijls te maken met een kleine ruimte, ongunstige basismaten of.

Een contactloze bedieningsplaat op het toilet geeft gemak en verhoogt de hygiëne. Bezoek de stand van Viega Nederland BV. Vooruitstrevend en innovatief. Technologisch aan de top van.


Geberit Delta Drukplaat Mat. Viega Eco Plus WC-element frontbediend 113cm met 2H-UP inbouwreservoir 3-6-9. Wij leveren inbouwframes van diverse merken.


Met de bedieningsplaat-configurator, een nieuwe online-tool van Viega, kunnen functionaliteit, materiaal, kleur en design in een paar stappen. Gratis verzending drukplaat.


Zitting - softclose - quick release. Viega bedieningsplaat - glas - licht grijs.


Zwarte tegels, zwarte wastafels en baden – de kleur die synoniem staat voor elegantie en creativiteit, dringt ook in de badkamer door. De inworpschacht voor wc-reinigingsblokjes van Viega is een slimme en tegelijk elegante oplossing die bij iedere spoeling van de wc voor.


Viega en Wilo organiseren webinar over circulatieleidingen. De circulatieleiding voor warm. Beschikbaarheid wordt bepaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.